שאלה

שאלה

זכיתי ב"בחירת העורך". מה זה אומר? הפוסט המדובר עדיין לא מופיע בעמוד הראשי של הבלוגיה. בכלל, אני לא מבין איך אנשים (מלבד חברים) מגיעים לבלוג שלי... יש לכם איזו שהיא סטטיסטיקה לגבי איך רוב האנשים מגיעים לבלוגים? האם זה דרך החתימות בתפוז? דרך המומלצים בעמוד הראשי של הבלוגיה? האם רוב הקוראים בבלוגים מנויים לבלוגים האלו? רק לשם הבהרה: אני חושב שזה נורא פתטי לכתוב כאן ולהתלונן שפוסט שכתבת לא זוכה להערכה מספקת, וזו לחלוטין לא כוונתי.

אגב, הבחנתי בסטטיסטיקה שיש לי במסך

הניהול, אבל אי אפשר לספור אותה בצורה נוחה.

אם כבר הבחנת בסטטיסטיקה

אתה יכול להסתכל במקורות הכניסה ולראות מאיפה גלשו. זה ייתן לך איזשהו מושג לגבי מאיפה נכנסים הכי הרבה.

Bezalel P

New member
נכון

במסגרת הבלוגיה החדשה שנבנית בימים אלה, מתוכנן גם מדור סטטיסטיקה בעל אפשרויות משופרות

אז אולי תעלו כאן סקר הצעות ייעול?

אני די חדש בעסק, אבל אני בטוח שלוותיקים יהיו הצעות טובות.

Bezalel P

New member
המערכת כבר מאופיינת ובשלבי פיתוח מתקדמים

כך שבשלב זה אני חושב שאין טעם בסקר כזה. איפיינו את הבלוגיה החדשה בהתבסס על דרישות והצעות שבאו מכיוון הגולשים לאורך השנים, והשתדלנו מאוד לתת מענה לרוב הדברים שביקשו. אתה מוזמן לזרוק רעיונות ואני אענה אם הם יהיו

בקשר לנושא הזה בבקשה

מי הם האנשים שיושבים מאחורי הקלעים ובוחרים למי לתת בחירת העורך? האם הם עוברים רשומה אחר רשומה שמתפרסמים כדי לתת את הבחירה הזו? מאיפה לנו הבטחון שהם לא משוחדים לתת את "בחירת העורך" לאלה שהם אוהבים/מקורבים להם? לי אישית אין בלוג אך אני מכירה המון כאלה שפירסמו רשומות מעניינות/מצחיקות/מתכוני אוכל מעלפים ביותר וכו'.. ולא קיבלו שום בחירת העורך לעומת כאלה שלא הבנתי למה ומדוע הרשומה שלהם זכתה.. בקיצור, הייתי רוצה תשובות בכנות על כל מה ששאלתי פה. תודה

seymore butts

New member
אם כבר העלית את הנושא

מה תאריך סיום הבניה ותחילת האיכלוס המשוער ?

yaell84

New member
כניסות

הי נטע, איפה זה אמור להופיע? זה בהחלט מעניין לראות...

wranger

New member
בחירת העורך

הבול לא מופיע מראש, אלא במקביל. אם קיבלת בול והרשומה לא מופיעה בעמוד הראשי של הבלוגיה, זה אומר שהיא כבר הייתה שם והתחלפה בינתיים, והבול נשאר למזכרת. לגבי מאיפה מגיעים לבלוגים, כל התשובות שלך נכונות. דרך חתימות, דרך מומלצים, דרך גוגל, דרך קישורים במקומות אחרים.

Bezalel P

New member
בחירת העורך

התאריך שמופיע על בחירת העורך שלך הוא ה- 25/8. ולכן ככל הנראה היית שם אתמול ולא שמת לב
אנשים מגיעים לבלוגים דרך גוגל, דרך עמודי הקטגוריות והתגיות, דרך רשימת העדכונים של רשומות חדשות שבעמוד הראשי וכמובן דרך קידומי התוכן כשיש. אני לא יכול לתת לך סטטיסטיקה של כמה נכנסים מאיפה.

למעלה