שאלה.. כולכם משתמשים פה בפוטושופ או שיש כאלה שמשתמשים בעוד תוכנות כמו גימפ לדוגמא ?
R RobotBoy New member 6/9/10 #1 שאלה.. כולכם משתמשים פה בפוטושופ או שיש כאלה שמשתמשים בעוד תוכנות כמו גימפ לדוגמא ?
R RobotBoy New member 6/9/10 #3 תוכנה מעולה לעריכה ועיצוב של תמונות חינמית ולפי דעתי, יותר פשוטה מהפוטושופ ממש קשה לי להבין את הפוטושופ
תוכנה מעולה לעריכה ועיצוב של תמונות חינמית ולפי דעתי, יותר פשוטה מהפוטושופ ממש קשה לי להבין את הפוטושופ
ק קוקילידה23 New member 6/9/10 #4 האמת שגם אני לא כ"כ מתחברת לפוטושופ ועובדת עם תוכנה בשם פיינטשופ שבעיניי היא יותר ידידותית אליי אתה מעצב בשעות הפנאי או עוסק בזה באופן מקצועי
האמת שגם אני לא כ"כ מתחברת לפוטושופ ועובדת עם תוכנה בשם פיינטשופ שבעיניי היא יותר ידידותית אליי אתה מעצב בשעות הפנאי או עוסק בזה באופן מקצועי
R RobotBoy New member 6/9/10 #5 באופן חובבני בהחלט מאז ומעולם אהבתי לצלם ולעצב את התמונות שלי אבל אי אפשר לומר שאני מקצועי אפילו לא קצת אז מה את אומרת ? כדאי לנסות את הפיינטשופ ?
באופן חובבני בהחלט מאז ומעולם אהבתי לצלם ולעצב את התמונות שלי אבל אי אפשר לומר שאני מקצועי אפילו לא קצת אז מה את אומרת ? כדאי לנסות את הפיינטשופ ?
ק קוקילידה23 New member 6/9/10 #6 נשמח אם תעלה עבודות שלך../images/Emo9.gif ופיינטשופ, כן.. ממליצה בחום