שאלה

סיגל16

New member
שאלה

מישהו פה יודע אם החברה שמייצרת את "פנטן פרו וי" עושים ניסויים על בעלי חיים?

Ayelet 1986

New member
בהחלט כן

החברה שמייצרת את שמפו "פנטן פרו וי" היא "פרוקטר&גמבל", והיא ידועה כחברה שמבצעת הכי הרבה ניסויים בבעלי חיים ובעלת האינטרס הגדול ביותר להמשיכם. בנוסף לשמפו הזה, החברה גם מייצרת את "הד&שולדרס", פרינגלס, אולוויז, אולדייז, סיקריט קיי, אריאל אולטרה ועוד. למידע על חברות אשר אינןמבצעות ניסויים בבעלי חיים כנסי לאתר הישראלי נגד ניסויים - www.isav.org.il

Eclipsed 0

New member
המוצרים אותם החברה מייצרת..

Companion Animal Care: Eukanuba, IAMS Deodorants: Old Spice, Secret, Sure Diapers and Baby Care: Baby Fresh, Kid Fresh, Luvs, Pampers Food and Beverage: Crisco, Eagle Snacks, Fit Fruit Rinse, Folgers, Jif, Millstone Coffee Olean/Olestra, Pringles, Sunny Delight, Torengos (חשוב לציין שהחברה התאחדה כלכלית עם חברת קוקה קולה, כך שקניית מוצרים של קוקה קולה משמעו להזרים כסף לחברה.) Fragrance: Giorgio, Hugo Boss, Laura Biagiotti-Roma, Old Spice, Red, Venezia, Wings Hair Care: Head & Shoulders, Clairol, Pantene, Pert, Physique, Vidal Sassoon Hygiene: Always, Alldays, Attends, Tampax Laundry and Cleaning: Bold, Bounce, Cascade, Cheer, Comet, Dawn, Downy, Dreft, Dryel, Era, Febreze, Gain, Ivory, Ivory Snow, Joy, Mr. Clean, Swiffer, Tide, Top Job Non-Prescription Drugs/Health Aids: DayQuil, Metamucil, NyQuil, Pepto-Bismol, Pur water filtration system, Sinex, Thermacare, Vicks Oral Care: Crest, Fixodent, Gleem, Scope, Whitestrips Paper Product: Bounty, Charmin, Puffs, Royale, Tempo Skin Care: Clearstick, Cover Girl, Max Factor, Noxzema, Olay Soap: Camay, Ivory, Safeguard, Zest מתוך האתר "PandG Kills"

ד י י ז י

New member
מה?? חשבתי שרק השמפואים והסבונים!

יש שם מ-ל-א מוצרים שאני רגילה להשתמש בהם!! יהיה קשה להפסיק..!!

Eclipsed 0

New member
לא, לא...מדובר בחברת ענק.

גם אני השתמשתי במוצרים שלהם בלי לדעת. מזל שנתקלתי בדף הזה. תמיד ישנם תחליפים ראויים...אין מה לעשות. מדובר במוצרים בלבד..

תקנו אותי עם אני טועה...

אבל מהדף הזה ניראה כאילו יש להם מונופול על כל הטמפונים שמיובאיים לארץ... לא תמיד יש תחליפים ראויים, שווה לזכור גם את זה.

Eclipsed 0

New member
נכון ../images/Emo10.gif

כל מוצרי ההיגינה - שלהם.. אני נאלצת לשלם להם פעם בחודש.. שפל.

לא נראה לי שכולם.

לא ראיתי את פליטקס ברשימה הזאת, אבל אם אני לא טועה גם הם וגם או בה עושים ניסויים בבע"ח, כך שפעם בחודש אין לנו כל ברירה.

tookmy

New member
יש ברירה

קודם כל יש עכשיו בבתי הטבע טמפונים אורגניים. שנית, יש לקנות בארץ או דרך האינטרנט מחו"ל keeper מין טמפון רב פעמי שאוגר את הדם , עשוי שרף עץ דומה לגומי ומרוקנים אותו בכל פעם, מחזיק עד עשר שנים (טוב גם לאיכות הסביבה) למשתמשות בתחבושות, יש מישהי בארץשמייצרת תחבושות רב פעמיות. יותר בריא, יותר אקולוגי ובטח בלי ניסויים על בע"ח

zooti

New member
את יכולה לפרט קצת על ה keeper?

כמו, למשל, איפה אפשר להשיג? איך משתמשים בזה ואיך שומרים עם זה על היגיינה (שלא יצבור חידקים)? אני כבר עברתי לאורגנים, למרות שצריך לנדנד לחנות הטבע באיזור שלי במשך שבוע בערך עד שמגיע.

tookmy

New member
לגבי ה keeper

אני לא משתמשת (מעדיפה תחבושות, ולאחרונה סופסוף עברתי לכאלה מבד שמכבסים) אבל אני יודעת שמי שמשווקת אותם בארץ זו שריתה. יש דוגמאות שלהם בסלון מזל בת"א, מונטיפיורי 30, אבל צריך לפנות לשריתה. אני אחפש תיכף את הטלפון שלה ואשלח לך במסר. אפשר גם לבקש שיקנו לך בחו"ל או להזמין מחו"ל דרך האינטרנט. אני יודעת שניתן להחזיר תוך 3 חודשים אם לא מרוצים, ואני מניחה ששוטפים אותו במים וסבון, אבל באמת כדאי לשאול אותה לגבי פרטים. שמעתי מכמה נשים שמאד מרוצות, לעומת זה יש לי חברה שקנתה אבל לא משתמשת, וגם לא נזכרה בזמן להחזיר. הם לא זולים (משהו כמו 200 או 300 ש"ח) אבל אם משתמשים ולא קונים טמפונים אז זה באמת שווה.

tookmy

New member
אוף, לא מוצאת את הטלפון שלה

תשאלי בסלון מזל. סליחה.

גולדי2002

New member
הערה:

פרוקטור אנד גמבל לאהתמזגו עם קוקה קולה! זה היה אמור לקרות אך בסוף המיזוג לא יצא לאור. בכל מקרה קולה לא מומלץ לשתות כי זה רעל.

Eclipsed 0

New member
או, תודה...חשבתי שזה קרה.

אני לא שותה מוגז בכל מקרה. זה מגעיל ואין לי שום צורך בזה.

Brurya

New member
פירוט יעזור.. :)

אם מישהו יודע ויוכל לכתוב איזה עוד חברות עורכות ניסויים בבעלי חיים זה יעזור ביותר.. :) חברות כמו fa hawaii למשל... ? תודה תודה, ברוריה

shanty.G

New member
לא קונים שמפו פנטן../images/Emo70.gif

וגם לא "הד & שולדרס" או כל מוצר אחר של פרוקטר & גמבל

שני17

New member
וגם את שמפו לכלים "פיירי"

אז תגידו לחיות שאחרי הכל הן סובלות ועוברות עינויים אבל זה "משתלם", לפחות יהיו לנו כלים נקיים.....

למעלה