רק עכשיו התחלתי לראות האוס מהעונה הראשונה ומתברר שזוהי סדרה מעולה האם כל האבחנות הרפואיות, התרופות, המחלות והבדיקות, האם זה מבוסס רפואית? כלומר, האם הם סתם מחרטטים שמות של מחלות ותרופות או שכל זה אמיתי?
ודברים שקרו במציאות או עלולים לקרות ע''פ איך שהגוף שלנו עובד במקרה של "תקלה". הדבר היחיד הלא הגיוני בסדרה (ודיברו על זה די הרבה) זה שבמקרה כל המקרים המוזרים האלה מגיעים לבית חולים אחד קטן בניו ג'רזי, הסבירות שזה יקרה במציאות מאוד נמוכה וכמעט בלתי אפשרית. אבל זה טלויזיה וזה פה לבדר אותנו.
שיודעים ושומעים עליו ולכן מגיעים אליו הרבה חולים עם מחלות שונות ומשונות. אני מניח שהוא ביסס את השם שלו וכו', אבל זה באמת לא ממש הגיוני שכל כך הרבה חולים נמצאים אצלו, כל שבוע יש לו חולה אחד שחולה במחלות שונות ומשונות, זה בחלט חסר קצת מההגיון
זה לא שאתה רואה אנשים מכל ארה''ב ואז מטיסים אותם להאוס, ויוצרי הסדרה דיברו על זה באיזה ראיון, שבמציאות כל המקרים האלה אין סיכוי שהיו נופלים על אותו בית חולים באותה מדינה בתדירות כזו.
יש גם מחלות שהם עושים אותן יותר מגניבות ממה שהן במציאות ומה שאני עושה לפעמים, כשיש מחלה ממש מעניינת אז אני בודקת בויקפדיה עליה כדי להשוות. למשל המחלה של מישהו שכל פעם מאמץ לעצמו את ההתנהגות של האדם הכי דומיננטי שנמצא בסביבתו, (פרק ענק, אגב) אם אני זוכרת נכון הם קצת הגזימו אם איך שהמחלה עובדת. ובלי קשר סתם בשביל הכיף אני מוסיפה פה מערכון וינטג' של יו לורי: http://www.youtube.com/watch?v=XQCPar2kBNY
בד"כ הטיפולים וההחלטות הרפואיות שהאוס והצוות בוחרים זה לא משהו שבכזה קלות יאושר במציאות וזה יהיה יותר מסובך. גם כל הנושא של ההשתלות, פה זה נראה כזה פשוט לקבל מועדת השתלות, זה לא כזה פשוט במציאות כמו שזה נראה וגם יש מעט בתי חולים אם בכלל שמאפשרים לרופאים שלהם גישה לכל כך הרבה ציוד בכזאת נגישות וקלות. אבל עדיין יש אמינות בסדרה רבה והמקרים והמחלות כן יכולים להתרחש, לא תמיד שיטת הדיאגנוזה תהיה בדיוק כמו שזה נראה בהאוס אבל הבדיקות אמיתיות ומנסים להיות נאמנים למקור. זה מה שמוסיף מאוד לסדרה.