שאלה

מכושפת15

New member
שאלה

רק עכשיו התחלתי לראות האוס מהעונה הראשונה ומתברר שזוהי סדרה מעולה האם כל האבחנות הרפואיות, התרופות, המחלות והבדיקות, האם זה מבוסס רפואית? כלומר, האם הם סתם מחרטטים שמות של מחלות ותרופות או שכל זה אמיתי?

Netto

New member
רובם אמתיות

יש פרקים שזה רק נראה אבל לא ממש הגיוני אבל רוב הפרקים אמיתי.

miaBaby

New member
המקרים מבוססים על עובדות אמיתיות...

ודברים שקרו במציאות או עלולים לקרות ע''פ איך שהגוף שלנו עובד במקרה של "תקלה". הדבר היחיד הלא הגיוני בסדרה (ודיברו על זה די הרבה) זה שבמקרה כל המקרים המוזרים האלה מגיעים לבית חולים אחד קטן בניו ג'רזי, הסבירות שזה יקרה במציאות מאוד נמוכה וכמעט בלתי אפשרית. אבל זה טלויזיה וזה פה לבדר אותנו.

dar dahan

Member
אומנם הסבירות נמוכה אבל שכחת שמדובר בהאוס...

שיודעים ושומעים עליו ולכן מגיעים אליו הרבה חולים עם מחלות שונות ומשונות. אני מניח שהוא ביסס את השם שלו וכו', אבל זה באמת לא ממש הגיוני שכל כך הרבה חולים נמצאים אצלו, כל שבוע יש לו חולה אחד שחולה במחלות שונות ומשונות, זה בחלט חסר קצת מההגיון

אבל מה שאמרת זה נכון../images/Emo77.gif

מגיעים אליו מרחקים בגלל השם שלו.. כמו הזוג המקסיקני הזה שהגיע אליו מטיזינאבי, הם אפילו כמעט טבעו בים בשבילו...

miaBaby

New member
כן אבל כולם גרים בניו ג'רסי? ../images/Emo6.gif

זה לא שאתה רואה אנשים מכל ארה''ב ואז מטיסים אותם להאוס, ויוצרי הסדרה דיברו על זה באיזה ראיון, שבמציאות כל המקרים האלה אין סיכוי שהיו נופלים על אותו בית חולים באותה מדינה בתדירות כזו.

dar dahan

Member
חלקם אבל עוברים בין כל מיני בתי חולים...

ולא רק בבית החולים בניו ג'רסי, פשוט לא צריכים להראות את הטיסה שלהם כי אין לזה טעם לדעתי... למרות שאתה צודק, רוב המקרים מתרחשים בניו ג'רזי

didiloveshouse

New member
לגבי המחלות

יש גם מחלות שהם עושים אותן יותר מגניבות ממה שהן במציאות ומה שאני עושה לפעמים, כשיש מחלה ממש מעניינת אז אני בודקת בויקפדיה עליה כדי להשוות. למשל המחלה של מישהו שכל פעם מאמץ לעצמו את ההתנהגות של האדם הכי דומיננטי שנמצא בסביבתו, (פרק ענק, אגב) אם אני זוכרת נכון הם קצת הגזימו אם איך שהמחלה עובדת. ובלי קשר סתם בשביל הכיף אני מוסיפה פה מערכון וינטג' של יו לורי: http://www.youtube.com/watch?v=XQCPar2kBNY

miaBaby

New member
אךךך אני מתה על המערכון הזה!!!!!

כל מערכון שנגמר בזה שסטיבן פריי מוריד ליו לורי אחת ורוצח אותו זה גדול.
האהוב עלי הוא זה: http://www.youtube.com/watch?v=lccMNQxCmOc

Freemee

New member
כמעט כל המחלות והתסמינים אמיתיים אבלל

בד"כ הטיפולים וההחלטות הרפואיות שהאוס והצוות בוחרים זה לא משהו שבכזה קלות יאושר במציאות וזה יהיה יותר מסובך. גם כל הנושא של ההשתלות, פה זה נראה כזה פשוט לקבל מועדת השתלות, זה לא כזה פשוט במציאות כמו שזה נראה וגם יש מעט בתי חולים אם בכלל שמאפשרים לרופאים שלהם גישה לכל כך הרבה ציוד בכזאת נגישות וקלות. אבל עדיין יש אמינות בסדרה רבה והמקרים והמחלות כן יכולים להתרחש, לא תמיד שיטת הדיאגנוזה תהיה בדיוק כמו שזה נראה בהאוס אבל הבדיקות אמיתיות ומנסים להיות נאמנים למקור. זה מה שמוסיף מאוד לסדרה.

למעלה