שאלה

avi555555

New member
שאלה

האם יש אפשרות להבעיר כסף מהחשבון שלי בטילט לחשבון בסטארס? תודה!

DoubleN

New member
למה שתרצה להבעיר כסף?

סתם סתם, תנסה לבקש בפורומים של פוקרניוז, אבל רק עם שחקן אמין.

avi555555

New member
דוקא לא...

אחרי שאתמול הייתי כמעט מיואש מפול טילט אחרי יום של בד ביטס ולכן שאלתי על מעבר לסטארס כנראה מישהו בטילט שמע את זה והגעתי לפיינל טייבל ב 15K ראש אתמול בלילה.סיימתי 5 ,1900 דולר. בכלל אני ממש ממליץ על הטורנירים האלה. לפני שבוע הייתי בעוד פיינל טייבל בטורניר ראש טורבו ולקחתי 600 דולר. נחמד להשקעה של 50 דולר.של פוקר סטרטגי... אגב אם אתה בענין של אומהה אני ממש ממליץ על הראש(אני כמובן משחק בסטייקס הכי נמוך).הרבה אנשים שם פשוט גרועים ברמות.. ואני שחקן אומהה לא משהו בכלל

2המרפא

New member
מאוד קשה לי לשחק במיקרו סטייקס

אני לא מוצא בזה שום עניין עם רול או בלי. לגבי טורנירים ראש צריך לרוץ טוב מה שלא יקרה לי אף פעם
. תאמין לי שעברתי כל מה שאתה רוצה בפול טילט ובסטארס בכלל וראש בפרט, הרצתי רולים מאוד יפים מ10$. הבעיה היא שבגלל הנטייה שלי לשחק מעל הרול שלי ולעשות את הדבר ההגיוני היחיד שכל בנאדם בטילט עושה כשהוא רץ רע וזה לשחק יותר גבוה הרולים האלה לא מחזיקים הרבה זמן. ותאמין לי ריצה גרועה בראש לא משתווה מבחינת הפסדים ביחס לבליינדים לשום דבר אחר שאתה מכיר. אם אתה לא סומך על המילה שלי בעניין תשאל את harleydude וkgt1 הם יספרו לך מה קורה כשאתה חוטף דאון סווינג בראש.

Kgt1

New member
שיחקתי ראש הומאה, אני חייב לאשר שהרמה מזעזעת

אבל, חייבים המון המון רול...

למעלה