שאלה

vitachka

New member
מומלץ ביותר../images/Emo45.gif

זה בעיקרון על אנשים שמתרסקים על אי מסתורי וזה מוביל להרבה התרחשויות. אני ממליצה לך לצפות בסדרה בHD וד"א, איאן לא הכי סקסי שם... למעשה הוא משחק בחור די מטומטם.... טייייים סוייר!

lady blah blah

New member
לא מסכימה..

אני ממש אהבתי את איאן באבודים.. הוא שונה לגמרי מאיך שהוא ביומני הערפד, אבל זה נחמד לראות אותו בתפקידים אחרים
לגמרי סוייר

Karma Police3

New member
../images/Emo79.gif ראיתי רק את שתי העונות הראשונותXD

באמצע הפסקתי.. קשה להתמיד בסדרה עם כל כך הרבה אינפורמציה. אבל בעיקרון אני ממליצה זה מאוד מעניין. ואיאן משחק מישהו כל כך מתוק שאני מתהההההה

MY LAMPARD

New member
אמממ

בחודש שלם ראיתי את כל העונות....מצד אחד זו סדרה גאונית ומצד שני שטוטית לחלוטין !!! איאן חמוד שם אבל ג'קקקקקקקקקקקקקקק טים ג'קקקקקק

vitachka

New member
../images/Emo207.gifתמונות חדשות מהטוויטר../images/Emo240.gif

פול יושב בפינה XD

Karma Police3

New member
../images/Emo207.gif|../images/Emo32.gifראיתי את השחקן של ג'רמי

בסרט פיראנה
הוא היה הגיבור של הסרט
זה סרט אימה תלת מימדי, ולא הרגו אותו ! והוא לבש חולצה של הפיקסיז !
בעיקרון אבל סרט דפוק ומדמם מדי.

../images/Emo207.gifשאלה לא ממש קשורה

אני חושבת איך לחגוג את יום הולדת 17. זה יהום הולדת האחרון שלי בבית הספר אז אני רוצה שהוא יהיה מיוחד ולא כמו ב3 שנים האחרונות סרט ופיצה אצלי בבית (כן אני עלובה XD אבל יש לנו מסך גדול!) קיצר אני אסמך לרעיונות אם יש לכם תודה

Karma Police3

New member
../images/Emo79.gifלא יודעת אם השרשור קופץ אבל..

הנה כמה רעיונות
את יכולה לקחת את החברים לחוף ים- להביא כסאות, שולחן, שתיה, קצת אוכל, קצת מוזיקה טובה וכל מה שעולה על רוחך
את יכולה גם ללכת למוזס [שזאת מסעדת המבורגרים אם את לא מכירה]ולבקש מהם לסגור לך ולחברים שלך חדר, אבל זה קצת יקר וגם יש מינימום הזמנה לכל סועד לפי מה שזכור לי.. אם את בקטע של מסיבות ומועדונים את יכולה לקחת כמה חברים לאיזה מסיבה.. את יכולה לדבר עם המארגנים והם יכניסו אותך בחינם וחברים שלך ישלמו.

למעלה