שאלה אוף!!! למה בפורום הזה אי-אפשר להקפיץ הודעות??? טוב, אני אשאל בפורום של תפוז-משוב
L lil bad ridin hood New member 23/7/02 #1 שאלה אוף!!! למה בפורום הזה אי-אפשר להקפיץ הודעות??? טוב, אני אשאל בפורום של תפוז-משוב
B blinksum18241 New member 23/7/02 #2 אפשר להקפיץ הודעות אבל קשה לדעת מתי זה יקפיץ הודעה פשוט מנסים ומקווים לטוב
L lil bad ridin hood New member 23/7/02 #3 נראה לי שרק עכשיו, אחרי שאמרתי על זה בתפוז משוב, הם סידרו את זה
ּ ּpine appleּ New member 25/7/02 #4 צריך לכתוב מספר מסויים של תווים בהודעה דניאל יודעת, נראה לי 12 לא?
Z Zoey Z New member 25/7/02 #5 דניאל הזאתי? בכל מקרה... כדי להקפיץ הודעות צריך לפחות אחד מהשניים שההודעה שכתבתם או שאתם רוצים להגיב אליה תהיה לפחות מהשלושה ימים אחרונים בהודעה עצמה צריכים להיות לפחות 10 תווים לא כולל הכותרת ועכשיו...טדעעע ההודעה תקפוץ! אבל אני חושבת שהפורום יותר מדי ישן בשביל כזאת התרגשות
דניאל הזאתי? בכל מקרה... כדי להקפיץ הודעות צריך לפחות אחד מהשניים שההודעה שכתבתם או שאתם רוצים להגיב אליה תהיה לפחות מהשלושה ימים אחרונים בהודעה עצמה צריכים להיות לפחות 10 תווים לא כולל הכותרת ועכשיו...טדעעע ההודעה תקפוץ! אבל אני חושבת שהפורום יותר מדי ישן בשביל כזאת התרגשות