שאלה

linoysh

New member
שאלה

שלום לכולם, שמי לינוי. מזה תקופה אני תופרת להנאתי תיקים וחשבתי למכור אותם באטסי. קראתי הרבה בפורום הזה והישן, קיבלתי הרבה אינפורמציה. אז ראשית, תודה! סיימתי את לימודיי האקדמאים ואני מעוניינת לעבוד בעבודה הקשורה לתחום לימודי. במקביל, חשבתי לנהל את החנות. הבנתי שזה מצריך הרבה השקעה. נניח שאתמודד עם זה. השאלה שלי היא- האם כדאי להירשם כעסק פטור רק עבור חנות באטסי (אני יודעת שזה הכרחי על מנת לפתוח חנות באטסי)? מס הכנסה לא עושקים במצב כזה? או שדווקא זה יכול להיות אחלה "דמי כיס" מהצד? האם יש כאן מישהי במצב דומה? שמנהלת חנות באטסי במקביל לקריירה נוספת? מודה מקרב לב לכל המשיבים! :)

לימיצ

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

הסיבה לפתיחת חנות שונה מאחד לשניכל אחד מגדיר לעצמו למה הוא מצפה לחנות, וכך אפשר לדעת אם עמדת ביעדים שהצבת לעצמך או לא? מנסיון, כמי שיש לה DAY JOB, בית ומשפחה לנהל, פורום לנהל, בלוג לכתוב ועיצוב/אינטרנט/ברשכא בנשמה, חנות באטסי יכולה להיות כסף כיס מצוין ומקור נפלא לכיף. חשוב לזכור שזו עבודה לכל דבר: בין אם היא במשרה חלקית, לפי שעות (שאת קובעת) מלאה..וגם במשמרות
עוסק פטור הוא דרך מצוינת להתחיל, ולראות אם זה מתאים לך. בהצלחה!

baraki123

New member
לא סיפקת מספיק נתונים

למשל מה גובה המשכורת שלך (לא שצריך לעדכן ככה לעיני כל) אבל זה בהחלט מרכיב בגובה המס שתשלמי. הכי טוב, לעשות פגישת יעוץ עם רואה חשבון ולבדוק איתו את הכדאיות לעניין כאשר כל הנתונים ידועים וגלויים לעין. בהצלחה!!

למעלה