שאלה :)

שאלה :)

לפני כמה שבועות סידרתי את הציפורניים, ולא הייתה לי את האבן לשיוף הציפורניים (אני מדברת על שטח הפנים של הציפורן-איפה שמורחים את הלק) חשבתי לעצמי שמשייף עושה את אותה פעולה בדיוק, ו... שייפתי. אני אקצר ואומר שאכן הוא עשה את העבודה והוריד את השכבה הלא רצויה, א-ב-ל.. הוא גם הותיר חריצים ושריטות על הציפורניים שלי. זה לא משהו שבולט למרחקים, אבל כשמורחים לק צבעוני ומסתכלים מקרוב-זה לא נראה מטופח. עברו כמה שבועות והחריצים האלו לא מתמלאים מעצמם... מה אפשר לעשות כדי להעביר את זה?? זה ממש מפריע לי. תודה מראש :)

Dmorrigan

New member
הממ..

פצירה רגילה אכן עושה את הפעולה הנקראית...שיוף אבל היא הרבה יותר אגרסיבית מאבן שיוף, לכן אלו שני מוצרים שונים. (זה כמו דרגות שונות של נייר זכוכית ונמדד ב GRIT) בעצם זה כמו שתגידי שסכין ומסור חשמלי עושים את אותה פעולה ותנסי לחתוך סטייק עם המסור, חראם על הסטייק! מקווה שהאנלוגיה ברורה
תנסי לשים לק בסיס שהוא ridge filler, יש כזה להרבה חברות. אולי הוא יעזור להחליק את פני הציפורן.

יכול להיות שפגעת בציפורן

באופן שאינו בר תיקון. תתעודדי - הציפורן המקולקלת תיעלם מתישהו ובמקומה תגדל חדשה. רק עניין של זמן. להבא תלמדי לא לעשות דבים כאלה. אולי ridge filler יועיל זמנית מבחינה קוסמטית

ridge filler אולי יעזור לך להחליק אותה קצת

אבל פעם הבאה רק עם בלוק שיוף חראם על הציפורן שלך מאמי...

למעלה