שאלה

go ask alice

New member
שאלה

הייתכן שיום חמישי היה הפרק האחרון של האוס עונה 3 בהוט 3? יש למישהו מושג אם בקרוב אמורה להתחיל העונה הרביעית ומתי? כי אני לא רואה בלוח השידורים לא את העונה ה-6 ולא את העונה ה-4? תודה :)

עונה 6 נגמרה..

לפני שבועיים בערך.. אם לא 3.. כרגע בהוט יש במקום האוס אחים ואחיות.. פיכס! חחחח אין כל השבוע.. לא יודעת למה.. אולי בגלל שהם העלו את זה לויאודי ורוצים שתראי משם..
:)

go ask alice

New member
נו, לא נכון!

אני אעמיד פנים שלא קראתי את זה. האוס נמצא ב-VOD כבר הרבה זמן. ראיתי את העונה הראשונה השניה והשלישית, בימים א'-ה' בחצות. זה יהיה מוזר שהם יעצרו ככה באמצע בלי קשר לכלום. אני אחשוב שזה קשור לחנוכה וזהו. ושבוע הבא אצפה לפרק ראשון של העונה הרביעית. כי אני ממש לא אוהבת לראות דרך המחשב זה מייגע. תודה.

סליחה שהרסתי ../images/Emo6.gif

אחרי בירור קטן על אחים ואחיות.. לאור ביקוש הצופים, עונות 1-4 ישודרו שוב בערוץ HOT3 החל מה-15.12, ימים ראשון-חמישי, בשעה 18:50 זה מה שרשום בפורום של הוט.. מוזר כי לעונה 4 יש 16 פרקים סכ"ה.. וזה מסתדר עם התאריך הזה ככה שישימו את עונה 4 ואז אחים ואחיות.. אולי יש להם פאשלה שם.. תשאלי בפורום שלהם http://www.hot.net.il/heb/customerservice/contactus/hotforum/.aspx?s=18:50 הם עונים אחרי כמה ימים.. :)

Day Tripper9

New member
מה ניראה להם?

"שלום שוקי, שידרנו את עונות 1-3 של הסדרה. ליתר העונות אין כרגע צפי שידור נוסף." אוף דווקא ממש בא לי בטוב העונה הרביעית עכשיו.אני ממש אוהבת את התחרות הקטנה של האוס וגם את הצוות החדש..ובכללי בענה הרביעית יש פרקים חזקים.כל הכבוד הוט,ממש מדכא.

bali

New member
מנהל
גם אותי עיצבן שפתאום הפסיקו האוס

בסוף עונה 3, ועברו לשדר אחים ואחיות... חשבתי שימשיכו לשדר את עונה 4 ו 5 של האוס בינתיים... נו שויין. עבורי זו צפייה שנייה (ובחלק מהעונות שלישית) אז לא נורא. היה כייף להיזכר

go ask alice

New member
זה שימש ככדור השינה שלי.

עכשיו אני לא מצליחה להירדם לפחות עד 3....אכן מעצבן.

bali

New member
מנהל
האוס מרדים אותך?!

יו לורי נעלב עכשיו שהוא משעמם ומנמנם

go ask alice

New member
LOL ידעתי שקיים סיכוי שזה יפורש ככה.

האוס אומנם נראה קצת לא שפוי עם נטיה להרס עצמי, אבל הוא מייצג את הרעיון הכי קרוב להיגיון בהתמודדות עם העולם הזה. הוא מוציא ממני הרבה צדדים ואנרגיות. אני מגיעה ריקה, ואז אני כועסת, מתעצבנת, מתאכזבת, בוכה, צוחקת, מחייכת, מתמרמרת, נאנחת, מחייכת חיוך זדוני וזה אומר שזהו סוף הפרק. וכאן, אני מרוקנת ונרדמת עם התובנות של אותו פרק. הרבה יותר קל להירדם כשאני יודעת שהוא קיים שם.

bali

New member
מנהל
../images/Emo6.gif טוב שהסברת

שיערתי שזה לא שהוא מרדים אותך משעמום אלא שאת עוברת תהליך קתרזי כלשהו בצפייה וזה מרגיע אותך, אבל סתם רציתי להתגרות בך

bali

New member
מנהל
אני מושפעת מהאוס, לא אשמתי ../images/Emo3.gif

אפרופו מושפעת מהאוס, שמתי לפני כמה ימים את התמונה המצורפת שלו כרקע המסך שלי. אמא שלי באה אליי ויצא לה לראות את המסך והיא שאלה בתמיהה מי זה האיש בתמונה ולמה הוא שם. אני הבטתי בה במבט של "הא?!?! את לא רואה כמה הוא שקסי, ד"ר האוס שלי" ואמרתי מי הוא. היא לא הבינה מה הקטע שלי.

go ask alice

New member
כאלה הם ההורים.

לפעמים נדמה לי שזה התפקיד והמהות שלהם. כאילו שהם התכנסו לערב הסמכה במתנ"ס, הבעלים והנשים בחודש ה-9 שלהם, ולמדו איך לסבך ולבלגן הכל, כל דבר בסיסי, ואיך לא להבין שום דבר. איך לגרום לדבר הפשוט ביותר להיראות כמו תורת היחסות...

bali

New member
מנהל
יש צדק בדברייך. אכן מכה קשה ../images/Emo88.gif

מזל שיש תמונות יפות של אנשים יפים עם מבט חודרני אבל מהסוג הנעים לבהות בהן

Netto

New member
תזהרי :O

שאמא לא תחליט פתאום לאשפז אותך בגלל זה..

bali

New member
מנהל
חחח זה בסדר ../images/Emo13.gif

היא רגילה כבר לפוסטרים ושומרי מסך של השחקן התורן האהוב עליי. בדירה הקודמת שלי היה לי פוסטר ענקי של ג'וני דפ בשחור לבן בסלון, שבהה בכל מי שהגיע לבקר אותי

Maldini Girl

New member
חחח גם אני ככה

באופן מפתיע אני נרדמת מול האוס כמעט כל לילה ולמען הסר ספק- זו התוכנית האהובה עליי. פשוט בגלל שאני מכירה את כל הפרקים בע"פ אני שמה לאט לאט עוברת ממצב ראייה למצב שמיעה בלבד ובסוף נרדמת

למעלה