שאלה

tomash111

New member
שאלה

יש דרך בה אפשר לשרוף שומן באימון פשוט בתוך הבית ? פשוט הכוונה היא בלי מכשירים יותר מידי מתוחכמים יש לי מוט של מתח אבל לא יותר מזה ואני נמצא כרגע במדינה שבחוץ מינוס 20 מעלות אז בעייתי לרוץ בחוץ השאלה אם יש פתרון ואם תרגילים כמו כפיפות בטן שכיבות שמיכה ומתח שורפים שומן או לא ואם כן אז איך בקיצור כל מידע יהיה לעזרה ותודה רבה על כל תשובה

הר ניר29

New member
אין דבר שכזה

תרגילים שורפי שומן. בכדי לשנות את הרכב הגוף, 1. עלייך לבצע שינוי תזונתי 2. לבצע פעילות גופנית לכל חלקי הגוף, נסה למצא פיתרון לגבי פעילות גופנית ממושכת *תרגילי התנגדות לכל קבוצות השרירים העיקריות, מתח, פשיטת מרפקים, סקוואט, פשיטות מרפקים בסמיכה אחורית וכדומה... בהצלחה

ליא18

New member
שלום tomash111, מה שלומך?

בנוסף להמלצותיו הטובות של איתי , פתרון מצוין לפעילות אירובית ממושכת יכולה להיות : שעה של => "מסיבת ריקודים פרטית מאד של tomash111 עם tomash111 "!! *ארגן לעצמך דיסק נחמד עם מוסיקה קצבית שאתה מעדיף. [קיימים ערוצי טלוויזיה/רדיו/אינטרנט-המשמיעים מוסיקה קצבית ברצף...] * תגדיל לעשות אם תשלב קטעי מוסיקה איטיים פה ושם בין קטעים מהירים יותר. השתדל להפעיל גם את הידיים והרגליים בצורה נמרצת. * ארגן לעצמך בקבוק מים ,מגבת ,ודבר מאכל פשוט כמו מעט קורנפלקס [יבש,ללא תוספת נוזלים כמובן] ואכול מעט בזמן הפעילות,אם אתה מרגיש צורך בכך. * במידת האפשר, דאג שהמקום יהיה מאוורר . אני מניחה שאתה מחמם את הבית..שים לב ושתה מים ! חשוב !! מכיוון שאני לא מכירה אותך. המלצתי הבלתי מתפשרת היא => התחל במסיבה קצרה- פעילות בת רבע שעה עד 20 דקות. פתח בתנועות מתונות והמשך בפעילות נמרצת. קנח בריקוד מתון או הליכה בתוך הבית להסדרת הנשימה . [כללים אלו חלים כמובן גם על פעילות ארוכה יותר ]. אין להפסיק פעילות נמרצת ממושכת בבת אחת אלא בהדרגה.[שמור על עצמך]. * ערך נוסף לפעילות זו שתוכל לתת לעצמך –יתבצע בתום המסיבה והוא : ביצוע מתיחות לחלקי הגוף השונים ותרגילי גמישות .שיבוצעו ללא מאמץ ניכר ומתוך הקשבה לגוף. [תוכל לצפות בהדרכה בסיסית המוצגת באין סוף קטעי וידאו ברשת]. ו..כמעט שכחתי..תהנה.. ו..יש לך את כול הכבוד ממני על כך שאתה חושב על עצמך !!! שלך, ליא

server911

New member
פעילות אירובית

הדרך היעילה יותר למה שאתה מבקש היא פעילות אירובית (פעילות מאומצת לזמן ממושך), כגון - ריצה, שחייה, רכיבת אופניים וכו'... אם אין לך אפשרות להתאמן בחוץ, נסה למצוא דרך לבצע אימון אירובי בתוך הבית (משהו בדומה לסדנאות אירובי שעושים בחדרי כושר)

סטפר ביתי

לא ראיתי את כל התשובות מודה , אבל בטח אמרו זאת לפני... אימוני כח כגון כפיפות בטן, שכיבות שמיכה וכו אינם שורפי שומן , כמובן שהם חשובים לא פחות . מה שאני יכולה להציע לך זה לרכוש סטאפר ביתי בנוסף הוא קומפקטי ונדחף מתחת לרהיטים, שזה חשוב לא פחות. לקנות לי כרטיס טיסה למדינה הקרה ואני מוכנה לעשות לך אירובי מדרגה :) שיהיה בהצלחה

למעלה