שאלה

strt

New member
שאלה

יש לי מבנה גוף רזה,אני בן 23. משקל:70 קילו גובה:175 חישבתי את אחוז השומן בגוף באמצעות מחשבון באינטרנט(לא מאמין שזה הדבר הכי מדויק אבל זה נותן הערכה גסה) ויצא לי שיש לי 15.9 אחוזי שומן(השתמשתי במחשבון הזה http://www.dr-dean.co.il/pages/calc-fat.php). אני מעוניין לעלות טיפה במסה(לא משהו מטורף אבל להתנפח טיפה),אבל מאחר ואני גם לומד(באוניברסיטה הפתוחה) ועובד במשרה מלאה,הזמן שלי די מוגבל וללכת לחדר כושר זה די בעייתי בגלל זה.רציתי לדעת איך בכל זאת אפשר לעשות משהו לגבי זה ולעלות במסה.

הר ניר29

New member
עליה במסה

מחייבת 2 תנאים בסיסיים: 1. תזונה מתאימה- מאזן קלורי חיובי. 2. אימון התנגדות בעומסים מתאימים. סביר להניח שלאורך זמן, אימונים ביתיים יהיו מגבלה מבחינת העומסים ואפשרויות התרגילים. ככלל רציו שתבצע תרגילים מורכבים: סקוואט, עליות מתח, פשיטות מרפקים במנחים שונים ולחיצות כתפיים.

Fit2day

New member
סדרי עדיפויות וחלוקת זמן

לגבי העליה במסה אני מחזק את מה שאיתי רשם לך. חס וחלילה אני לא מזלזל בסדר היום העמוס שלך.אבל כבר יצא לי לראות לפני מספר שנים חבר וקולגה שהתכונן ואח"כ זכה במר ישראל תוך כדי שהוא עובד ב2 עבודות - משרה מלאה כל אחת מהן.הבנאדם היה מצוייד בתיק עם קופסאות באוכל מתוזמנות לפי שעות..היתה לו את השעה שלו להתאמן והיה צנוע ומעולם לא קיטר. יצא לי לראות בחדרי כושר אנשים - בעלי עסקים המעסיקים בין 20 ל70 עובדים שמוצאים את הזמן להתאמן,לעבוד ולגדל משפחה. קצת פחות טלויזיה,קצת פחות אינטרנט, פחות שעות במסיבות וישאר לך זמן להתאמן ואפילו לקרוא איזה ספר.

למעלה