שאלה

שאלה

קודם כול רציתי להגיד שיש לכן צבעיים מדהימים (אני מצטערת שאני לא מגיבה לא יכולה להכס לפורום הרבה) אבל יש לי שאילה לגבי מריחת הלק. יש לי לק של התפוח שנקרא ספיידי זה לק ואני מצטטת"לייבוש מהיר של הלק" טוב הכול יפה ונפלא אבל.. כשאני מורחת את זה על לק הוא מורח לי אותו (כשאני עושה לק צבעוני וציורים) וזה ממש מרגיז כי היה לי לק ממש יפה וזה טשטש הכול. נסיתי לחכות כמה דקות ועדיין זה לא עובד , נסיתי לחכות יום וזה עדיין מורח . הלק הזה לא היה מהזולים זה ממש מציק!! יש מצב שאני עושה משהו לא נכון? תודה לעונות

נופ ר

New member
יכול להיות כמה דברים...

שהמייבש לק שלך לא הכי איכותי, שהוא בא במגע עם הלק הוא "ממיס" אותו. שאת מורחת בגסות, לוחצת על המברשת, מה שנראה לי פחות סביר שתעשי... צריך למרוח בעדינות מאוד... ממש "לרחף" עם המברשת כדי שהלק מתחת לא יימרח. תקני מייבש לק אחר, את מתבאסת שהוא יקר?... אני ממליצה לך לקנות של WOW, עלה לי בזמנו 11 ש"ח בלבד ועושה את העבודה (יש פה די הרבה המלצות עליו) ממש לא כואב בכיס... את יכולה גם להזמין מאיביי... אם תרצי אמליץ לך על כמה שמות, ואת יכולה גם לקורא קצת בפורום לראות מה מומלץ...

תודה רבה ולא אני קונה בארץ וכן ממש מבאס

זה התפוח ממש התלהבתי מהמחזק שלו יש מצב שהוא יפעל טוב עם יהיה לי לק אחיד?

נופ ר

New member
סלחי לי, לא הבנתי את השאלה שלך...

מה קשור מחזק? הודעתך הקודמת מדברת על מייבש לק...

poynter

New member
נראה לי שהיא התכוונה

שהיא הייתה מרוצה מהמחזק של תפוח שהיא ציפתה שגם המייבש לק שלהם יהיה טוב.. בכל אופן, לשאלתך, אני לא מכירה את המוצרים של תפוח אבל אני חושבת שהמייבש פשוט לא טוב, המליצו לך ואני אמליץ לך גם - על המייבש של של וואו - זול ועושה בצורה מעולה את העבודה

lilo4

New member
אני חושבת שאני יודעת מה הבעיה

השתמשתי במייבש של תפוח תקופה ארוכה והייתי מאוד מרוצה ממנו, ואף פעם לא סבלתי מבעיות כאלה. לדעתי הבעיה היא בצורת השימוש שלך- הדבר הכי חשוב הוא להוציא את המברשת מהבקבוקון ולהשתמש בחומר מהר, אחרת הוא מתחיל להתייבש ולהתקשות. בנוסף, אחרי שמרחת כבר שכבה אחת, אי אפשר לחזור מיד ולמרוח עוד שכבה, כמו שעושים עם לק רגיל- השכבה הראשונה שמרחת כבר מתחילה להתייבש, וכשאת עוברת שוב עם המברשת זה באמת יכול למרוח את הלק. השימוש הנכון הוא להוציא את המברשת מהבקבוקון, לנקות מעט מהחומר (עם הניסיון לומדים כמה חומר צריך בדיוק) ואז במהירות למרוח שכבה אחת על הציפורן. אם לא לקחת מספיק חומר- תטבלי שוב את המברשת בבקבוקון, תנקי חלק מהחומר ותמרחי שוב. אבל עדיף באמת לעשות שכבה אחת מהירה. גם זה בא עם הניסיון
וכמובן בין כל ציפורן לציפורן יש צורך לטבול שוב את המברשת ולקחת עוד חומר, אחרת זה גורם בדיוק למה שתיארת. וכמובן למרוח מאוד מאוד בעדינות ולא באגרסיביות, כי זה באמת מורח את הלק.

למעלה