שאלה

michalco

New member
שאלה

לאורלי.. קודם כל שאפו על התמונות ( ראיתי בקבוצה בפייסבוק) וחלום בשבילי לראות את גארי ככה! הוא הגבר המסוקס מבין כולם לטעמי ! השאלה היא יש שם תמונה שפירסמת עם מישהי בשם קייטי האם זו קייטי שחולה במחלה הנדירה של הזדקנות ? סליחה על השאלה הבוטה פשוט ראיתי את תוכנית בערוץ 8 והיא ממש מזכירה לי אותה . מבקשת סליחה מראש במידה והשאלה מפריעה או לא במקום

orlyshka1

New member
סחתיין על הטעם :) הוא אכן הכי מושלם.

לגבי קייטי, זה פותר לי הרבה תהיות לגביה. אני לא מכירה אותה אישית, פגשתי אותה שם וקצת התחברנו, והיא נראית כאילו יש לה סרטן או משהו, אבל אני לא מכירה את מה שאת מספרת, יכול להיות..... בכל מקרה היא הייתה ממש חמודה. ואכן נראית זקנה צעירה בצורה ממש לא ברורה.

michalco

New member
כאשר..

אני ראיתי את התוכנית היא היתה בת 7 וזו היתה תוכנית מרגשת במיוחד אם זו אכן היא אני שמחה לראות שהיא עדיין חיה . יש לך מושג בת כמה היא ? ברור .. איך אפשר שלא !??!? הוא הכי הכי שווה מבין כל החמישה !

michalco

New member
ייתכן..

למרות שלא נראה לי הגיוני כי עד כמה שזכור לי היא היתה בת7 בזמן צילומי התוכנית אני ראיתי את זה לפני 3,4 שנים אבל אני לא זוכרת על איזה שנה מדובר . מה גם שבהשוואה למחלה שכל שנת חיים שוות ערך לשמונה עשר שנים ושאין תוחלת חיים ארוכה בקיצוררר... הצלחת להניע לי את קו המחשבה ( בשעה כזאת כבר קשה.. אמא ל-2 ) אחפש מידע ואנסה למצוא את הסרט שראיתי ואודיע לך . (סתם לדעת אם זו אכן היא )

לגבי קייטי-

באמת תהינו לגביה
אני די בטוחה שזו אותה אחת!

michalco

New member
לאחר בדיקה..

על רגל אחת זה נקרא תסמונת פרוגריה ולאחר בדיקה הצלחתי למצוא את הסרט שראיתי וזו אינה אותה בחורה. בכל אופן הכערתי מספיק את האוירה, מצטערת על כך ! פשוט עניין אותי לדעת ולסיכום, גארי הורס אז והיום !!!!!

למעלה