שאלה....

S h i R l e y

New member
שאלה....

נתקלתי בפורום החביב הזה (דרך אגב... מזל טוב על פתיחת הפורום) והחלטתי לשאול שאלה בתקווה שמישהו יוכל לענות לי עליה... ב-mtv2 לאחרונה יש בערוץ קליפים של להקה חדשה שנקראת INME אבל יש בעיה קטנה איתם... חיפשתי אותם בכל אתר מוזיקה כדי למצוא שם של אלבום או תמונה או קצת מידע וזה כאילו הלהקה לא קיימת!!! למישהו יש מידע עליהם? אתר עליהם? אתם יודעים אם הדיסקים שלהם אי פעם יגיעו לארץ כי הם ממש מעולים? והכי חשוב... שמעתם עליהם בכלל???

HandsomeDevil

New member
מממ...

יכול מאוד להיות שזה קיצור, כמו שסיסטם אוף א דאון זה S.O.A.D ורד הוט צ´ילי פפרז זה R.H.C.P

Charlotte

New member
לא נראה לי

כי תמיד כותבים את זה INME... אבל יכול להיות.. וחוץ מזה שהם להקה סתמית שנטחנת בmtv2 אני לא יודעת כלום עליהם.

S h i R l e y

New member
אם את אומרת...

אין לי מושג אם הם סתמיים או לא כי שמעתי רק שיר אחד שלהם ודווקא די אהבתי אותו... תקראי לי שטחית אם את רוצה...

zooey

New member
יש לך אולי שם של שיר שלהם?

באתר של MTV2 אין INME וגם לא משהוא קרוב ובALLMUSIC יש רק להקה אחת קרובה שנקראית IN My Eyes. ובדרך כלל לא קיימת להקה או משהוא בתחום המוסיקה שלא מופיע באתר הזה.

Esmena

New member
מוכנה לומר באיזה אתרים חיפשת?

ואז אני אחפש איפה שלא.

אאוריקה!

כן, מצאתי מידע עליהם. אם תרצו, אין זו אגדה. InMe זו להקת רוק כבד בריטית, כך מסתבר. לסינגל שראית קוראים UnderDose, והוא לקוח מאלבום הבכורה שלהם, Overgrown Eden, שייצא מאוחר יותר השנה. אם את רוצה עוד מידע, את מוזמנת להיכנס לאחד משני הלינקים שצירפתי.

elknetld2kil

New member
האתר שלהם

נמצא בלינק למטה. ד"א הסינגל הבא שלהם נקרא FirFly (אני חושב שהפירוש הוא שפרירית) והוא יוצא בספטמבר יחד עם קליפ (אני מקווה... והחברה האלה שולטים). חוצמזה, בזמן שהקשבתי לדיר UnderDose הבנתי שהוא נשמע מאוד כמו השיר Broken של הלהקה המצויינת 12 Stones (הם גם די דומים במראה).

zooey

New member
אללי

כנראה שאני לא יכול יותר להסתמך על ALL MUSIC יותר. אמינות ספר הספרים ירדה פלאים בחזרה לGOOGLE כנראה

HandsomeDevil

New member
לא!

אל תחפשו באתר הזה.... אני מתעב אותו! הזמנתי משם חולצה לפני איזה חודשיים והיא עוד לא הגיע אליי.. ואז אבא אמר שלא מזמינים יותר מהאינטרנט ו.... דאמט... לא להתייחס

StormLord

New member
INME ממש לא חדשים

כבר איזה חודש חודשיים הם רצים באמ טי וי 2 סגנון מוזיקה סטייל לינקין פארק אולי קצת יותר כבד מלינקין אבל זה הסגנון ניו מטאל בערך

HandsomeDevil

New member
HardCore Metal /Alternative Metal

סגנונות דיי דומים.... הם באמת נשמעים כמו לינקין פארק, רק יותר טוב. *חשוב לציין שאני אומר את זה ע"פ שמיעה של שיר אחד.

למעלה