שאלה,

אורח294

New member
שאלה,

חוויתי לפני חמש שש שנים בערך יחסים אנאלים לא מגונים,(לצערי לא הייתי מודע לסכנה שבדבר) מי שיקיים איתי את היחסים הנל הוא חרדי שגדול ממני בכמה שנים,אני בן 23, ולדבריו הוא לא עושה שטויות, עשיתי לפני שנתיים בדיקת איידס והיא יצא שלילית, וכן תרמתי דם פעמים מאז..ולא התקשרו או שלחו מכתב שיש בעיה, מאז אין לי שינויים בריאותים משמעותיים, האם עלי לחשוש למחלות מין נוספות? אני מציין שלפי חצי שנה התגייסתי לצהל.. בדיקת שתן..וכו.

אורח294

New member
שלום דר,שאלה נוספת.

לפני שנה קיימתי מין אוראלי בלי גמירה, זא כלי גברי שהה בפי, ללא גמירה, יש לציין כי הוא נקי מאיידס..ותרמתי דם כמה חודשים אחכ.. האם עלי לחשוש?.. אין לי שום תסמינים ספציפים.. יש לי היסטוריה ארוכה של דלקות גרון מילדות.

האם החרדי הזה

האם החרדי הזה גר בבני ברק, אם כן ייתכן שנדבקת כי לי ידוע על כמה מקרים שנדבקו ממנו

אורח294

New member
התקשרתי למדא

לברר על התרומת דם שלי והם שללו צהבת עגבת ואיידס.. איידס כבר עברתי בדיקה, יש לציין שבשנים האלו התחתני ואישתי כבר בהריון שני, והכל כשורה, יש לי דלקות גרון חריפות שמקורם בחיידק סטרופטקקוס, עוד מילדות,

אורח294

New member
אז לפי הערכה שלי

אני נקי מצהבת איידס ועגבת, ואני מבין שלשאר המחלות יש סמנים ממש מוכחים, אין אצלי שינוי משמעותי בגוף שלי,..וגם לא לאישתי, אני קראתי טיפה באינרנט על התסמינים, אני מציין שמאז שאני התחתנתי אני לא עושה בכלל שטויות, ולא צריך להפחיד אותי סתם, יש לי פביה ממחלות.

שאלה

כדאי לבדוק סיפיליס וצהבות. יש מרפאות מין למשל לוינסקי בתחנה מרכזית שכדאי לפנות אליהן.

למה אתה חושב כך דר?

יש מצב שיש בי עדיין מחלות מין? גם עם עברו חמש שנים מאז? גם עם תרמתי דם והכל היה בסדר? גם עם בריאותי ובריאות אישתי תקנים?

למעלה