שאלה

שאלה

אהלן, גיוסי הקרוב והממשמש ובא ב12 לאוגוסט, והעובדה שלצערי הוא לא יהיה לקורס טייס, הביא אותי למסקנה שאני חייב לקחת שיעור הכרות לפחות לפני השלוש שנים בצבא. המקום הכי קרוב לזכרון יעקב הוא מגידו, האם אפשר לקחת שם שיעור הכרות ביום שבת? מה הטלפון שם? כמה זה עולה? אני מעונין ב10 לאוגוסט, השבת האזרחית שלי ל36 חודשים הבאים, ואין כמו לסיים אותה בטיסה. אגב, ידע מוקדם מפלייט סימולטור 2002 עוזר? תודה על עזרתכם!

אז ככה

צירפתי קישור לאתר של "מגידו תעופה" , החברה [היחידה?] שפועלת ממגידו מחיר טיסת הכרות חצי שעה הוא 350 ש"ח -סצנה 152 עוד פרטים באתר שלהם. עכשיו בקשר לשאלתך השנייה , לא נראה לי שיזיק ידע מוקדם

תודה ועוד משהו...

מה המקום המומלץ לטיסת הכרות? היכן אני יוכל ל"טוס" כמה שיותר זמן? אני דיי מכיר מטוסים ואת הססנה, אז איזה מקום שיכניס אותי ישר לאקשן..

זמן טיסה

אתה יכול לטוס כמה שיותר זמן לפי הכסף שתשלם... המחיר לשעת טיסה על צסנה 152 הוא בסביבות 600 ש"ח (590~) ועם מדריך, תוסיף כמה שהמדריך לוקח לשעה. אתה יכול לטוס חלק משעה (או יותר משעה ועוד חלק משעה) ואז תעשה את החשבון כמה זה יצא לך. אם אתה לא רוצה לטוס על 152 אתה יכול לשכור זלין בחיפה, או מטוס דו מנועי וסוגי צסנות (,182RG,172, 172RG, 182,152, 210) בהרצליה (ואפילו את הפיטס אצל יצחקי - AIM). (בבן גוריון ושדה דב אני לא יודע מי ומה משכירים) תחליט על איזה מטוס אתה רוצה לטוס ותברר מחירים ולפי זה תחליט. בהצלחה (ושתמשיך לקורס
)

נסיון מסימולטור

נסיון מסימולטור יעזור לך בעיקר בטיסת מכשירים (אם טסת מכשירים בסימולטור). בהצלחה בגיוס
(לאיפה?)

תודה...

אני מתגייס למודיעין קרבי... אחחח, המכונת קורדינאציה הזאת בלשכת גיוס... זה מה שחתך את החלום, בנתיים... אני מקווה להרוויח איך שהוא מספיק כסף (למרות שבישראל של ימינו זה מייאש), לעשות קורס, ולסיים באיזה איירליין, או בבוש באלסקה. Ce La Vie

למעלה