שאלה :)

INBAR1232

New member
שאלה :)

היי לכולם D: רציתי לדעת מה צריך להיות ההפרש (של הגיל) בשלשה אקורבטית בין המרימה לאמצעית ..? תודה רבה ויום טוב !

PRIHADAR

New member
לא

ידוע לי על הפרש בתוך השלשה. קיים טווח: קטגוריית-גיל 11-18 (אם אני זוכרת נכון... -אם לא , שיתקן אותי מי שבקיא יותר) , וקטגוריית גיל 12-19. האמצעית, עד כמה שידוע לי, לא משנה מה גילה, כל עוד היא בטווח החוקי לקבוצת הגיל בה היא מתחרה. לא יודעת מעבר לזה, מה הקטגוריה המדוייקת לבוגרות יותר. אם לא תמצאי מידע נוסף, אשמח לברר עבורך , בהצלחה, הדר

Tammie

New member
אז ככה

בעקרון בכל דרגה יש טווח גילאים שמותר. למשל בדרגות הבינלאומיות: Age Group- 11 -16. Junior – 12-19 Senior- 15+ אבל הדבר היותר משמעותי בבניית זוגות הוא הגובה. העליונה צריכה להגיע לפחות עד לעצם הסקפולה של התחתונה. כלומר יש הגבלה על הפרשי הגבהים....

PRIHADAR

New member
כמובן

שהתכוונת הפוך.... -הקטנה צריכה להגיע עד עצם הסקאפולה של הגדולה.....
(ואם היא נמוכה יותר , אז מאפשרים, אך מורידים ציון התחלתי) תודה על המידע! הדר

Tammie

New member
זה מה השתכוונתי פשוט אני לא אוהבת לכתוב קטנה

וגדולה. זה יוצר לפעמים רגשי נחיתות, בעיקר אצל הקטנות.... עליונה הכוונה למי שנמצאת למעלה בפירמידות ותחתונה לזאת שמרימה.

את בטוחה שעצם הסקפולה?

אני הבנתי שהעליונה צריכה להגיע עד עצם הסטרנום של התחתונה. כמו-כן, לפי מה שהבנתי יש הורדה גם על הפרש גובה גדול מידיי

Tammie

New member
כן צודקת, התכוונתי לסטרנום, התבלבלתי....

ההגבלה הזאת באה למנוע הפרשים גבוהים מדי. ואת צודקת, זה לא שאסור למתעמלות להתחרות בצורה כזאת, פשוט תהיה להן הורדה בציון על זה, ולכן כאשר מרכיבים זוגות, רוב הזוגות לא יחרגו מהגבלה הזאת.

INBAR1232

New member
תודה רבה !

לפי מה שהבנתי העליונה צריכה להגיע למרימה בערך לכתפיים ... נכון ?(טיפה יותר למטה) תודה רבה וחג שמח לכולם !

למעלה