אוקיי...
בינתיים אני שולחת ל- AM16 ול- Mery Kate. rahlem- אני עוד שניה שולחת לך. אם יש עוד מישהו שרוצה תמונות מהבכורה של אוסטין פאוורס, או תמונות מאירועים אחרים (פרטים בסוף ההודעה), שיכתוב לי כאן. עוד תמונות שיש לי: *American History Quiz- התאומות עשו מבחן על ההיסטוריה של אמריקה בטלוויזיה, או משהו כזה... *Ashley- תמונות של אשלי *Books- תמונות של הספרים שלהן *Calender 2002- לוח שנה של 2002 *Emmy DayTime Award 2002- פרסי האמי *Getting There- הסרט... *Holiday in the Sun- הסרט... *London Visit- התאומות ביקרו בלונדון *Mary Kate- תמונות של מרי קייט *Mary Kate & Ashley´s Boyfriends- תמונות של מרי קייט ואשלי עם החברים שלהן *Mary Kate & Ashley- תמונות משותפות של התאומות *Nsync Celebrity CD Premiere- הבכורה של היציאה של הדיסק של אנ-סינק: סלבריטי *Olsen Action- תמונות מתוך הסדרה המצויירת *Oscars 2002+After Party- טקס פרסי האוסקר+האפטר פארטי *Rush Hour 2 Premiere- הבכורה של הסרט ראש אואר 2 (אין לי מושג איך קוראים לזה בעברית) *So Little Time- תמונות מתוך הסדרה- סליחה- 121 תמונות מתוך הסדרה! *The Tonight Show with Jay Leno- התאומות התארחו אצל ג´יי לנו *The Twins Shoping- תמונות של התאומות כאשר הן יצאו לשופינג *Toronto Visit- התאומות ביקרו בטורונטו *Walmart Sharehold´s Meeting- פגישה של וולמארט, משהו כזה... *Yearbook 2000- תמונות מהספר מחזור שלהן בשנת 2000- גם של מרי קייט וגם של אשלי אז תבחרו מה בא לכם- ואני לרשותכם!