שאלה

alinor17

New member
שאלה

מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכולה להוריד את הסרט חופשה בשמש לריל פלייר? ואם לא אז לפחות סרטונים שלהם.

Mery Kate

New member
כן

של הבכורה של אוסטין פוורס את יכולה לשרשר שרשור-במקום להוסיף הודעה חדשה תפתחי את את ההודעה שאחד הילדים ואז כתוב שם באדום הוספת תגובה

alinor17

New member
למרי קייט

יש לי ידיד בארה"ב והוא שולח לי את התמונות. התמונות האלה הופיעו באחד העיתונים שם אז הוא סרק ושלח לי באימייל אם את רוצה אני ישלח לך אותם לאימייל תשלחי לי את הכתובת לאימייל שלי. [email protected]

motib4

New member
כנסי רק רגע. ../images/Emo13.gif

לחצי כאן. תקראי את ההודעה ובמיוחד את הקטע של השרשור. זה יעזור לך להבין יותר הכל.

RinRan

New member
לMery Kate!!!

אם את רוצה- יש לי מלא מלא מלא תמונות מהבכורה של אוסטין פאוורס- שמרתי מכל מיני אתרים באיכות מ-עו-לה!!! אני יכולה לשלוח לך באיי סי קיו או באי-מייל...

RinRan

New member
אוקיי אני אשלח לכל מי שרוצה, אבל...

rahlem- מה האי-מייל שלך?

RinRan

New member
אוקיי...

בינתיים אני שולחת ל- AM16 ול- Mery Kate. rahlem- אני עוד שניה שולחת לך. אם יש עוד מישהו שרוצה תמונות מהבכורה של אוסטין פאוורס, או תמונות מאירועים אחרים (פרטים בסוף ההודעה), שיכתוב לי כאן. עוד תמונות שיש לי: *American History Quiz- התאומות עשו מבחן על ההיסטוריה של אמריקה בטלוויזיה, או משהו כזה... *Ashley- תמונות של אשלי *Books- תמונות של הספרים שלהן *Calender 2002- לוח שנה של 2002 *Emmy DayTime Award 2002- פרסי האמי *Getting There- הסרט... *Holiday in the Sun- הסרט... *London Visit- התאומות ביקרו בלונדון *Mary Kate- תמונות של מרי קייט *Mary Kate & Ashley´s Boyfriends- תמונות של מרי קייט ואשלי עם החברים שלהן *Mary Kate & Ashley- תמונות משותפות של התאומות *Nsync Celebrity CD Premiere- הבכורה של היציאה של הדיסק של אנ-סינק: סלבריטי *Olsen Action- תמונות מתוך הסדרה המצויירת *Oscars 2002+After Party- טקס פרסי האוסקר+האפטר פארטי *Rush Hour 2 Premiere- הבכורה של הסרט ראש אואר 2 (אין לי מושג איך קוראים לזה בעברית) *So Little Time- תמונות מתוך הסדרה- סליחה- 121 תמונות מתוך הסדרה! *The Tonight Show with Jay Leno- התאומות התארחו אצל ג´יי לנו *The Twins Shoping- תמונות של התאומות כאשר הן יצאו לשופינג *Toronto Visit- התאומות ביקרו בטורונטו *Walmart Sharehold´s Meeting- פגישה של וולמארט, משהו כזה... *Yearbook 2000- תמונות מהספר מחזור שלהן בשנת 2000- גם של מרי קייט וגם של אשלי אז תבחרו מה בא לכם- ואני לרשותכם!

RinRan

New member
טיפה הגזמת לא?

זה המון תמונות!!! יותר מ- 200!!!! (אני חושבת שאפילו יותר מ- 300)- ויש כאלה שהן ממש ממש ממש גדולות וייקח לי שנים לשלוח לך................................. כלומר- אין לי בעיה, אבל זה ייקח המון זמן- יותר מיום אחד אפילו!! והאימייל שלך יהיה מפוצץ מרוב כל הקילובייטים!!!!

למעלה