שאלה

Major Thom

New member
שאלה

נניח שאתם אנשים ברי מזל עד מאד, ולכן עובדים בחברת התקליטים של רדיוהד (parlophone, אני חושבת. תקנו אותי אם אני תועה). בכל אופן, הבוסים שלכם החליטו שעכשיו יכול להיות זמן נחמד מאד להוציא אלבום אוסף לרדיוהד. אתם אלה שצריכים להחליט אילו שירים יכנסו אילו. באלבום יהיו 12 שירים מאלבומים ו-3 מבי-סיידים. תשקיעו מחשבה גם בסדר של השירים. ותנסו לייצג שם את רדיוהד של כל התקופות. בהצלחה!
nick drake - which will

TheHead

New member
אוקיי, אני יושב מול העמוד של

גרינפלסטיק, עם המילות שירים וכו´ וכו´. Creep Blowout פותחים. הסדר יהיה כרונולוגי לחלוטין, וזה בגלל רוע לב אישי שלי. ואז: Planet Telex, Bones, Bulletproof (I wish I was), מאוקיי קומפיוטר: Paranoid Android Electioneering The Tourist מקיד A: Kid A In Limbo ומ-Amnesiac Amnesiac Life In A Glasshouse מהבי-סיידים: Punchdrunk Lovesick Singalong Lull ו-The Amazing Sounds of Orgy (אפילו שהייתי מעדיף מהשירים שלא שוחררו, קצת חומר חדש...) ואז כמובן שהלהקה הייתה מתנגדת, או יותר סביר - שהמעריצים היו מתנגדים!!! (כי כבר ידוע שכשרדיוהד מתנגדים למשהו בחברת-התקליטים שלהם, זה לא עוזר בכלום...). אני לא הייתי קונה אוסף כזה. השאלה שלך הראתה לי עד כמה רחבה היצירה שלהם... אני מקווה שאף-פעם לא יצא אלבום אוסף לרדיוהד! זה לא עושה אתם צדק!!! אני לא מחשיב את I Might Be Wrong (שגם כן היה צעד לא-נכון מבחינתי) כי הוא לפחות קטעים חיים. רוצים אוסף - קנו את Meeting People is Easy שווה כל גרושי! (לא זו לא שגיאת כתיב, גרושי = אגורות של זלוטי) סדר השירים שבחרתי די מעאפן אבל שוב - רדיוהד פשוט מעולים מדיי. סדר של 12 שירים יותר מושלם ממה שהושג באוקיי קומפיוטר לא ראיתי עוד בשום מקום אחר, ועל ערש דווי אני מקווה שזה מה שישמיעו לי. או את RED של קינג קרימזון. אבל זה כבר יהיו פשוט יותר מדי בשבילי. --ראש.

man-o-war

New member
זה היה קשה

אפילו קשה מאוד לבחור 12 שירים מכל הדיסקים, כמעט קשה כמו הבגרות בלשון. לבסוף בחרתי את אלה 1. Knives Out 2. True love waits 3. Street spirit 4. Lucky 5. paranoid android 6. anyone can play guitar 7. how to disappear completely 8. Talk show host 9. airbag 10. Just 11. exit music (for a film) 12. Idioteque 13. Climbing Up the Walls 14. Amnesiac/Morning Bell 15. Banana co אנלא יודע אם זה מייצג טוב את רדיוהד בכל התקופות אבל זה מה שאני הייתי מכניס לאוסף. אני בטוח הייתי קונה אותו. np - Shins -Girl On the Wing

Yael Floyd

New member
הממ...

1. CREEP 2. PROVE YOURSELF 3. HIGH & DRY 4. FAKE PLASTIC TREES 5. MY IRON LUNG 6. PARANOID ANDROID 7. KARMA POLICE 8. CLIMB ON THE WALL 9. HOW TO DISAPPEAR COMPLETELY 10. OPTIMISTIC 11. Packt Like Sardines In A Crushed Tin Box 12. LIFE IN A GLASS HOUSE 13. POP IS DEAD 14. THE BANDS 15. STRRET SPIRIT קצת מוזר ומבולבל, אני יודעת.. אבל זה הטעם הדפוק שלי :)

Major Thom

New member
והנה התשובה שלי

1. banana co 2. how to disappear completely 3. my iron lung 4. subteranean homesick alian 5. pulk/pull revolving doors 6. climbing up the walls 7. fog 8. how do you 9. the tourist 10. kid a 11. permanent daylight 12. idioteque 13. anyone can play guitar 14. you and whose army 15. street spirit יצא קצת מעוות. אוסף לרדיוהד יהיה די מעוות, לא משנה איך מסתכלים על זה.
nick drake - way to blue

Major Thom

New member
תראי, התשובה הכי קלה תהיה..

לקחת את כל השירים שיצאו בתור סינגלים, ולהוסיף עוד כמה מkid a. אני העדפתי להמנע מזה

polyethylene

New member
והנה התשובה שלי ../images/Emo11.gif

1. idioteque 2. polyethylene parts 1&2 3. nice dream 4. how to disappear 5. knives out 6. morning bell amnesiac version 7. pearly 8. stop whispering 9. fake plastic trees 10. exit music 11. lucky 12. let down 13. black star 14. blow out 15. street spirit נראה לי שאם כבר אלבום אוסף, אז שיהיה כפול, היה לי נורא קשה לחשוב על מי אני מוותרת הפעם...
שום כלום

the use

New member
../images/Emo59.gif הייתי מסרב

אימרו לא לאוספים. "אבל יש שם את השירים הכי יפים.." מה אתם הייתם אומרים, אם הייתם עובדים כל כך קשה על אלבומים, שמהווים ביחד מעין סיפור משונה כזה, ופתאום בא איזה איש שמן עם סיגר ודולרים מבצבצים מהתחתונין ואומר שהוא רוצה שיהיה אוסף, כלומר, לשחוט את האלבומים האלה לחתיכות קטנות ולדחוף כל מה ש*ימכור* הכי טוב. דוגמא טובה, האוסף שפינק פלויד הוציאו. שחטו כמעט את כל האלבומים שלהם. פשוט ככה. אז בלי אוספים שמונספים. מילא להוציא קופסא של B sides. כמו שמאסיב אטטאק הוציאו. זה כבר משהו אחר. אבל אוסף? איפה המצפון שלכם...

the use

New member
עוד מילים ועוד מילים

לכל אלבום יש אווירה משלו, חיבורים שונים בין השירים. אני מדבר בעיקר על השלושה האחרונים. באוסף אי אפשר להעביר את האווירה הזאת. ככה שיוצא שאלבומים נהרסים. והמעריצים מתרפקים על "אוי.. הנה השיר הזה..." זה לא עסק זה. בעצם זה כן עסק. אבל זה בעיטה בבטן. אגב, עם ה B sides, הייתי עובד איתם על רמיקסים. הייתי אפילו מזמין את דני להאונר ואולי גם את טרנט רזנור (רק שלא ישתלט על הכל) ואת צ´רלי קלוסר לעבוד על הרמיקסים. בעצם לא הייתי עושה את זה. בשביל זה יש את nine inch nails או את החבורה הזאת שכבר עשתה רמיקסים לרדיוהד... שיט אין לי מושג איך קוראים להם, שמעתי פעם ברדיו. טוב, זאת לא הנקודה. הצטרפו אליי ותחרימו אוספים. לא לשחיטה
&
&

Major Thom

New member
שמע, אוספים זה לא דבר טוב באופן

כללי. ואם יש משהו שהמיני-סקר הזה לימד את כולנו, אני חושבת, זה שלעשות אלבום אוסף לרדיוהד יהיה דבר אומלל מאד. כי איך אפשר לשים את idioteque לצד creep? וה´חבורה´ שהתכוונת אליה - zero 7? הם עשו רמיקס לclimbing up the walls..
nick drake - hazy jame II

lift

New member
עוד רשימה שחורה

חזרתי משבוע גלות ושיהיה לכולם שבוע מצויין אני חושב שהיתי שם על הוסף את 1) hunting bears 2) yes i am 3) paranoid android 4) just 5) nobody does it better 6) the trickster 7) fake plastic trees 8) million dollar question 9) exit music 10) pack like sadines in a crushd tin box 11) optmistic 12) creep-live* *למרות שזה שהרבה אמרו שזה מצא את עצמו השיר והביצוע אני לא מסכים. אני לא השקעתי בסדר של השירים אבל זה פחות אויותר איך שהיתי רוצה שיהיה

SA SA

New member
radiohead greatest hits

1.CREEP 2.STOP WHISPERING 3. HIGH & DRY 4. JUST 5.MY IRON LUNG 6.STREET SPIRIT [fade out] 7.AIRBAG 8. PARANOID ANDROID 9. LET DOWN 10.ELECTIONEERING 11. CLIMBING UP THE WALLS 12.EVERYTHING IN ITS RIGHT PLACE 13.THE NATIONAL ANTHEM 14.IDIOTEQUE 15. PACKT LIKE SARDINES IN A CRUSHED TIN BOX 16. I MIGHT BE WRONG 17.KNIVES OUT
השירים הטובים ביותר של רדיוהד לדעתי"הלהיטים הגדולים של רדיוהד"

Major Thom

New member
אממ, אני חושבת שהרעיון של

להגיד greatest hits כשזה מגיע לרדיוהד הוא קצת מוטעה.. אני לא תופסת אותם כלהקה של שירים, יותר כלהקה של אלבומים. לכל אחד יש שירים אהובים יותר ופחות אבל להגיד "להיטים" זה קצת.. לא במקום. לדעתי. אה, ו-ברוך הבא! ספר קצת על עצמך?
planet telex

SA SA

New member
אם אני מעניין אותכם אז...

טוב אני בן15 ואני מהרצליה,אני אוהב מוזיקה אלטרנטיבית וכרגע אני לא יכול להפסיק לראות את הקליפ של MY IRON LUNG,הקליפ עם האנימציה היפנית פשוט מדהים
,חובה בכל מחשב
,אם אתם רוצים לדעת עוד,מספר האייסיקיו שלי הוא:
96779417

*Jeane*

New member
הקליפ

הזה חמוד... זה לא שהאנימציה כזו מדהימה ,מה שיפה זה איך שחיברו בדיוק את הקטעים המצוירים עם המוסיקה והקצב שלה ברקע. גאוני למדי... [Allan Parson´s Project - Old & Wise ]

SA SA

New member
הקליפ פשוט גדול

אני לא זוכר שכל כך התלהבתי מקליפ,איך שמתאימים את המילים למה שהדמויות עשות זה פשוט ענק,במיוחד שזה באנימציה יפנית מגניבה כזאת

Lady Dana

New member
אני מסכימה

ובגלל זה אני לא אכתוב את האוסף המופלא תוצרת הדנה שלי... אין לי כזה. אני אוהבת את כל האלבומים במינונים משתנים. לא מנתחת אותם לשירים. אגב, ממ.. creep... בוא נגדיר את זה ככה, השיר עצמו גדול וגאוני אבל מרוב שהוא איך לומר? נחרש... הוא איבד את הקסם... הוא הפך למשהו נדוש כזה... אז כן, הוא אולי היחיד ברשימה שכתבת שמתאים להגדרה "להיטים גדולים"... אבל אני דווקא משום העובדה שהוא בכל פינה, לא הייתי מכניסה אותו לשום אוסף.

למעלה