שאלה...

sigaliot

New member
שאלה...

קניתי לפני כשנה מדבקות שקופות לחלון מדוכן באיזה פסטיבל. זה חומר גמיש כמו גומי שקוף אבל דביק בצד אחד ונדבק לחלון ממש חזק. רציתי לדעת מה זה החומר הזה , איפה קונים ואיך עובדים איתו? חבל שאין לי תמונה להראות לכם מה הכוונה...

av_i_va

New member
קיימים כל כך הרבה חומרים .....

על פי התאור אני לא מצליחה לזהות. אם מאוד חשוב לך, תשלחי אלי בדואר. (מבטיחה להחזיר
, אולי אפילו עם תוספת)

Rוני

New member
לפי התאור יש לי הרגשה שזה

בדיוק החומר עליו אני שאלתי אביבה כששאלתי על מדבקות חלון חומר אלסטי שקוף גמיש מציירים את התמונה והוא מתייבש וניתן לקלף ולהחזיר כמה שרוצים וגם לרחוץ אותו בלי שירד מהחלון שאלתי בדוכן בו ראיתי את החומר נאמר לי שזה חומר שהוא מביא במיוחד מחו"ל סיליקון תעשייתי מסוג מסויים אבל השאלה אם יש חומרים דומים בארץ

monkilita

New member
את השם אני לא זוכרת

אבל קניתי מן מדבקה מוכנה כזאת, שלהסיר אותה מהחלון צריך מטלית לחה חמה, אז אם זה אותו חומר, יש בחנות יצירה ברמת השרון, ובטח בעוד חנויות יצירה לילדים. מציירים על שקף וכשזה מתייבש מקלפים ומדביקים על זכוכית. זה אחלה דבר, ולא יקר.

Rוני

New member
האם את יכולה לנסות

ולבדוק מה השם בחנות שממנה קנית? כי אני חיפשתי ובחנות אמרו לי שאלו צבעי סטיקר וקניתי וזה אכן מתקלף, בקושי, עם הרבה קרעים תוך כדי אבל אחרי פעם פעמיים זה לא שווה יותר מה שהיה בדוכן למכירה זה חומר שקוף, אלסטי, מדביקים ומורידים ללא מים נשמר להמון זמן את החומר הזה אני רוצה למצוא

למעלה