קניתי לפני כשנה מדבקות שקופות לחלון מדוכן באיזה פסטיבל. זה חומר גמיש כמו גומי שקוף אבל דביק בצד אחד ונדבק לחלון ממש חזק. רציתי לדעת מה זה החומר הזה , איפה קונים ואיך עובדים איתו? חבל שאין לי תמונה להראות לכם מה הכוונה...
בדיוק החומר עליו אני שאלתי אביבה כששאלתי על מדבקות חלון חומר אלסטי שקוף גמיש מציירים את התמונה והוא מתייבש וניתן לקלף ולהחזיר כמה שרוצים וגם לרחוץ אותו בלי שירד מהחלון שאלתי בדוכן בו ראיתי את החומר נאמר לי שזה חומר שהוא מביא במיוחד מחו"ל סיליקון תעשייתי מסוג מסויים אבל השאלה אם יש חומרים דומים בארץ
אבל קניתי מן מדבקה מוכנה כזאת, שלהסיר אותה מהחלון צריך מטלית לחה חמה, אז אם זה אותו חומר, יש בחנות יצירה ברמת השרון, ובטח בעוד חנויות יצירה לילדים. מציירים על שקף וכשזה מתייבש מקלפים ומדביקים על זכוכית. זה אחלה דבר, ולא יקר.
ולבדוק מה השם בחנות שממנה קנית? כי אני חיפשתי ובחנות אמרו לי שאלו צבעי סטיקר וקניתי וזה אכן מתקלף, בקושי, עם הרבה קרעים תוך כדי אבל אחרי פעם פעמיים זה לא שווה יותר מה שהיה בדוכן למכירה זה חומר שקוף, אלסטי, מדביקים ומורידים ללא מים נשמר להמון זמן את החומר הזה אני רוצה למצוא