שאלה
שלום דר' טורנר, ראיתי תוכנית טלוויזיה שבה נטען ש30% מהמסתננים לארץ נושאים את נגיף האיידס. אכלתי לפני כשבועיים בת"א במסעדה סינית וראיתי במטבח ביחד עם העובדים האסייתים ,עובדים אפריקאים שמסייעים באוכל ובסלט. כשהגיע האוכל מייד הכנסתי לפה וניסיתי ללעוס ופצעתי עצמי בחיך .ולאחר מכן המשכתי רגיל עם הארוחה. עבדתי פעם במטבח ואני יודע שדי הרבה נחתכים שם. אני חושש שאולי באותו מזון שפצע (סושי מטוגן ומצופה)היה מעט דם או אולי לאחר מכן בכל שאר המזון שהמשכתי ללעוס היה דם. האם ניתן להידבק כך באיידס וצהבת אם היה דם על המזון. תודה
שלום דר' טורנר, ראיתי תוכנית טלוויזיה שבה נטען ש30% מהמסתננים לארץ נושאים את נגיף האיידס. אכלתי לפני כשבועיים בת"א במסעדה סינית וראיתי במטבח ביחד עם העובדים האסייתים ,עובדים אפריקאים שמסייעים באוכל ובסלט. כשהגיע האוכל מייד הכנסתי לפה וניסיתי ללעוס ופצעתי עצמי בחיך .ולאחר מכן המשכתי רגיל עם הארוחה. עבדתי פעם במטבח ואני יודע שדי הרבה נחתכים שם. אני חושש שאולי באותו מזון שפצע (סושי מטוגן ומצופה)היה מעט דם או אולי לאחר מכן בכל שאר המזון שהמשכתי ללעוס היה דם. האם ניתן להידבק כך באיידס וצהבת אם היה דם על המזון. תודה