שאלה

• פותח הנושא nsr
  • פורסם בתאריך

nsr

New member
שאלה

שלום לכולם אני עושה קורס בקידום. והייתי רוצה לדעת אם אני אקבל את הכרטיסיות של המילים. לפי מה שהבנתי כולם מקבלים את זה, ואמרו לי שזו שיטה טובה, ככה שאני רוצה לדעת. בתודה מראש :) נ.ב אם טחנתם את הנושא אז אני ממש מצטער

traker

New member
כן את תקבלי...

מקבלים 3 ספרים - ספר קורס, ו 2 ספרי שעורי בית. חוץ מזה מקבלים חוברת של מילים + כרטיסיות! ועוד איזה 30 חוברות קטנות... קורס חמוד...מביא אותך לאיזור ה 630 .

UrbanDK

New member
אני קיבלתי 769 בזכות הקורס

אבל הכרטיסיות זה שטות. לא פחתי אותן בכלל והוצאתי 149 במילולי... אבל הקורס היה ממש יעיל לדעתי שווה כל שקל

UrbanDK

New member
טוב שקיבלתי 149 ואני עושה טעויות

הקלדה... פתחתי, כמובן, לא פחתי...

traker

New member
אני לא מדבר על אנשים גאוני הדור...

אני מדבר על אנשים רגילים...ממוצאים..שרוצים לשפר את היכולות שלהם. הם מגיעים לאזור ה 630...לזה הקורס מסוגל להביא אותך אין מה לעשות! אבל לדוגמא ביואל גבע הם מסוגלים להביא אותך לאזור ה 700!

bluemnm

New member
לא נשמע הגיוני...

ידוע שאי אפשר לקבל בתחום מסוים ציון של 149. אתה פשוט שקרן.

UrbanDK

New member
באמת? מחר אני מביא לך סרוק

אם אני אמצא סורק. אם לא דבר איתי במסרים ואני אסביר לך בדיוק את הציונים שלי (150 אנגלית, 149 מילולי, 142 כמותי), אבל בכל מקרה אני אבדוק שוב בבית למקרה שהתבלבלתי... אבל באמת שזה מה שקיבלתי, אל תעשה ממני שקרן, לפחות כשאין לך הוכחות.

La Bamba

New member
אפשרי בהחלט

בכל חלק יש ציון בין 50 ל 150. וגם למה שיהיה לו אינטרס לשקר לך? קצת אמון באנשים...

בתור אחד שלא עשה קורס

אני רוצה להגיד רק שאל תבנו על זה שהקורס נותן לכולם אוטמטית תוספת נקודות. אתם חייבים ללמוד ולהשקיע בלימודים בקורס, כי זה שנרשמתם אליו זה לא מספיק. יש לי מספיק חברים שלמדו בקורס אבל לא השקיעו מספיק ולכן גם לא כ"כ הצליחו. הקורס רק נותן כלים בסיסיים ובעיקר מסגרת למי שלומד. אין מה לעשות. כמות ההשקעה בלימודים לקראת הבחינה הפסיכומטרית קובעת את הציון. ככל שתלמדו יותר תוציאו ציון יותר טוב. הציון כמעט לא קשור לשכל שיש לבנאדם. ואני בטוח שכל אחד פה מכיר הרבה אנשים ששיפרו את ציון הפסיכומטרי שלהם במאה נקודות בבחינה חוזרת - אחרי שלמדו יותר טוב. לומדים איתי באוניברסיטה מספיק אנשים טפשים אך חרשנים עם ציונים של 730+. אנשים שממש עוצרים את המרצה כל שניה ושואלים אותו שאלות ממש ממש טפשיות. ולמי שלומד לבד - אני ממליץ לקחת לוח שנה ולחלק מה אתם לומדים בכל יום או לפחות מה בכל שבוע כדי לא לפספס חלקים חשובים מהחומר (כל הטעויות שלי במבחן האחרון היו באנגלית כי לא נגעתי בתרגילים באנגלית)

traker

New member
איך אפשר לשפר ציון בפרק של האנגלית?

איך משפרים בחלק של האנגלית..?

UrbanDK

New member
אני אישית לא עשיתי בכלל שיעורי בית

וכאלה בקורס. רק פתחתי את האוזניים ועשיתי תירגולים בשיעור, ואיזה בחינת-דמה אחת בבית, וזה הספיק לי. אבל אולי זה בגלל שהיה לי מורה ממש טוב.

איזה שחצן אתה - זה לא יאמן !!!lamer

דבר ראשון זה שאתה כ"כ מתלהב מהציון שלך זה עוד מילא אבל כשאתה עוד אומר שלא למדת בכלל כלום ושלא הכנת שיעורי בית ושהכרטיסיות הן שטות "רק פתחתי את האוזניים ועשיתי תירגולים בשיעור, ואיזה בחינת-דמה אחת בבית, וזה הספיק לי" - די כבר לבלבל את המוח! אני לא אומר שאתה משקר ואני לא אומר שאתה מגזים (למרות שאני נוטה לחשוב שאתה כן) אבל גם אם כל זה באמת נכון ובאמת כמעט לא למדת כלום - אחרי שאתה כ"כ מתלהב מעצמך אל תרשום "אולי כי היה לי מדריך ממש טוב" כאילו לצאת צנוע. בסה"כ רצית להגיד שהוצאת 769 מבלי להתאמץ בכלל. אין לי בעיה שתגיד את זה - אבל תגיד את זה בפה מלא ואל תשחק אותה צנוע כי אתה ממש לא. דרך אגב - הוצאתי יותר ממך בפסיכומטרי אבל לי יש כבוד ואני לא דוחף את הציון שלי בכל מקום. אהה ועוד משהו אני קרעתי את התחת בשביל הציון הזה, ואני חושב שהרבה אנשים יכולים לקבל ציון כמו שלי אם הם ישקיעו כמוני.

UrbanDK

New member
לארנב החמוד:

אני מודה שאני גאה בציון שלי, אבל לא כי הוא גבוה במיוחד (לפחות לא יחסית לביצפר המזדיין שלמדתי בו - אני מכיר לפחות שלושה אנשים שעקפו אותי), אלא כי אף פעם לא הייתי טוב בשאלות בסגנון הפסיכומטרי והציון היווה הפתעה מוחלטת מבחינתי. כמו כן בכלל לא רציתי ללכת לקורס ואיכשהו נתתי להורים שלי לשכנע אותי, ולכם אני שמח שהכסף השתלם בסופו של דבר. האמת היא שבאמת לא השקעתי במיוחד, אבל זה לא בא לזלזל באלה שלמדו פחות - להיפך. אני חושב שלימוד זה תכונה יותר חשובה ממזל או לא יודע מה שהיה לי, אבל זה לא אומר שאסור לי לדחוף את הציון שלי כמו שעשיתי (מצטער על ההדוניזם המתפרץ - אני אטפל בזה מתישהו). אם תפרסם את ציונך אני אברך אותך עליו בדיוק כמו שאני אברך כל אחד עם ציון שמשמח אותו. מטרתי הייתה בעיקר לעזור לאנשים פה להבין שגם בלי לחרוש ה-מ-ו-ן ניתן להצליח, אבל שהקורס עוזר כל עוד מקשיבים באמת, כי כל הטריקים הקטנים שלומדים הם אחד מהדברים היותר חשובים בקורס. אני מצטער אם יצאתי שחצן ועצבנתי אנשים כאן בפורום (חבל שאתם לא רואים איך אני מסמיק כל פעם שמדברים על פסיכומטרי בסביבתי- תאמין לי שהייתי מעדיף להיות ממוצע - בכל דבר). בכל מקרה, עכשיו כולם יודעים שקיבלתי 769, שאני מעצבן, ויש לי חוש ביקורת עצמי מפותח... (לפעמים יותר מדי) זה בערך כל מה שיש לדעת עליי...

UrbanDK

New member
אה, ובקשר למדריך שלי:

הוא עובד בקידום ירושלים, קוראים לו אודי קליין ואני חייב לו את הציון שלי. בנאדם חמוד ביותר ומורה מצויין.

למעלה