לארנב החמוד:
אני מודה שאני גאה בציון שלי, אבל לא כי הוא גבוה במיוחד (לפחות לא יחסית לביצפר המזדיין שלמדתי בו - אני מכיר לפחות שלושה אנשים שעקפו אותי), אלא כי אף פעם לא הייתי טוב בשאלות בסגנון הפסיכומטרי והציון היווה הפתעה מוחלטת מבחינתי. כמו כן בכלל לא רציתי ללכת לקורס ואיכשהו נתתי להורים שלי לשכנע אותי, ולכם אני שמח שהכסף השתלם בסופו של דבר. האמת היא שבאמת לא השקעתי במיוחד, אבל זה לא בא לזלזל באלה שלמדו פחות - להיפך. אני חושב שלימוד זה תכונה יותר חשובה ממזל או לא יודע מה שהיה לי, אבל זה לא אומר שאסור לי לדחוף את הציון שלי כמו שעשיתי (מצטער על ההדוניזם המתפרץ - אני אטפל בזה מתישהו). אם תפרסם את ציונך אני אברך אותך עליו בדיוק כמו שאני אברך כל אחד עם ציון שמשמח אותו. מטרתי הייתה בעיקר לעזור לאנשים פה להבין שגם בלי לחרוש ה-מ-ו-ן ניתן להצליח, אבל שהקורס עוזר כל עוד מקשיבים באמת, כי כל הטריקים הקטנים שלומדים הם אחד מהדברים היותר חשובים בקורס. אני מצטער אם יצאתי שחצן ועצבנתי אנשים כאן בפורום (חבל שאתם לא רואים איך אני מסמיק כל פעם שמדברים על פסיכומטרי בסביבתי- תאמין לי שהייתי מעדיף להיות ממוצע - בכל דבר). בכל מקרה, עכשיו כולם יודעים שקיבלתי 769, שאני מעצבן, ויש לי חוש ביקורת עצמי מפותח... (לפעמים יותר מדי) זה בערך כל מה שיש לדעת עליי...