שאלה...

182blinks

New member
שאלה...

מה זה לעזזל סמים קלים? כמו שאני רואה את זה גראס פעם ב... זה סם קל אבל מתי שמשהו הולך ומעשן כל יום 8 באנגים, אפילו גראס זה לא סם קל. ואיך זה שכל אחד אומר בהתחלה "אולי אני ינסה גראס, אבל אני בחיים לא יקח אקסטה" וחודשיים אחרי הוא לוקח אקסטה.. מה עושים עם בן אדם כזה? איך אפשר להוציא אותו מהכל?

tiger

New member
אי אפשר.

יש אנשים שמישתמשים כבד בסמים קלים. חבל אבל איש איש והבחירות שלו.לדעתי אנחנו אמורים ליחיות כבר בעולם שבו ניתן וצריך לכבד את רצונותיו של אדם (במידה כמובן ומדובר באדם בוגר וזה לא תמיד דווקא מהגיל שקבוע בחוק כי יש אנשים שמיתבגרים מהר יותר ויש שלאט יותר עד ביכלל לא)גם אם הוא בוחר למות או להישתמש בסמים. אני לא חושב שיש משהוא שמישהוא יכול לעשות כדי ליגרום לבנאדם אחר להישתנות.אני בכלל לא בטוח שבני אדם יכולים לשנות את עצמם לא כל שכן להישתנות לפי רצונותיו של אחר. ושמונה בנגים....כשהוא יגיע לשמונים תתחיל לידאוג.בינתיים:החיים יפים אז למה לבזבז אותם במילחמה בתחנות רוח ("תחנות רוח" כאילו תרתי משמע ....יש? יש). ומי שאמר שהוא יעשן רק גראס ולא יקח בחיים אקסטה...שיקר. אקסטה זה אקסטה וגראס זה גראס ואנשים ליפעמים יוצאים בהצהרות ביגלל שהם מנסים להשמיע את מה שהחברים /החברה רוצה לישמוע כשהם מספרים להם אולי בפעם הראשונה שהם שוקלים לנסות משהוא חדש כמו גראס.הם מתים מיסקרנות לדעת מה זה אקסטזי (מי לא היה מת מיסקרנות לגלות כזה דבר הלואוו?תיקראו למשהוא אקסטזי ותנסו להגיד לאנשים לא לגעת,אפילו אלוהים ידע שאם יתנו לאדם אקסטזה אז אין מה לידאוג למין האנושי הוא יתרבה)אבל מפחדים להגיד לחברים שעוד לא יודעים שהם מעשנים אפילו גראס שהם חושבים לקחת את זה כי יש איזה מין סולם דימיוני כזה של סכנות ומדרגות מס/סמים וכאילו אקסטזי זה קשה לעומת הגראס שזה קל...אז זה למה אני חושב חבר שלך אמר מה שאמר. יהיה טוב(אמר טייגר ו...) t

זהר פלד

New member
לא כולנו שיקרנו, כפרה...

אני עדיין לא לקחתי אקסטה - זה יותר מדי מפחיד אותי. אני מאמין ומקווה שלא יהיה מצב שבו אני אעשה לכדור אקסטה משהו שאני אתחרט עליו, time will tell, כמו שאומרים...

TheHead

New member
זה הורס את הזיכרון

אין ממה לפחד, אבל זה הורס את הזיכרון. Trust me on that. וכשהזיכרון שלך נהרס, זה סתם מחרפן אותך ומעצבן אותך ומכניס אותך לסרטים עד שאתה מתרגל לזה. ביזבוז זמן. אל תיקחו אקסטזי או דברים דומים! NEVER!

זהר פלד

New member
בין כה לא נשאר לי זכרון... ../images/Emo8.gif

הוא היה חלש מלכתחילה ועם הגראס הוא בכלל נגמר...

182blinks

New member
אז מה.....

אז מה עושים אם יש לך ידידה שאתה אוהב ורוצה לעזור לה... גם אם עכשיו טוב לה עם זה, מי יודע איפה היא תהיה מחר או בעוד שבוע או בעוד חודש... אני לא בטוח כל כך שלעזוב אותה בשקט זה הפיטרון הכי טוב...

אתה בטוח?

קודם תהיה בטוח שאתה יודע באמת איך היא מתמודדת עם הדברים. כל אחד מגיב אחרת אחד מעשן ועובד כמו שד לא מפריע לו כלום אחר נמרח כמו ריבה על הספה לא זז שבועים וזה מראש אחד. יש אנשים שמעשנים שנים ברציפות ולא קורה להם כלום הם סטודנטים מוצלחים אנשי קרירה וכ"ו(האנשים האלו הם אני והחברים שלי)אז אין טעם להיכנס לפניקה להבריח את הידידה שלך ובמקרה והיא באמת בצרות שאתה לא תהיה שם לעזור לה. מעבר לזה אם היא תרצה להמשיך הלאה באמת באמת תרצה אולי כדי לבדוק למה ולא וחשוב רק על כמה זה לא נכון?!

ZBlaster

New member
אני מעשן שנה

ולפני שבוע בניצנים הציעו לי טריפ ולהסניף פופרס זה תדחוף את ההכללות המטומטמות שלך לאתה יודע איפה. אני, אישית, נגד כימיקלים ואני לא מתכוון לנסות אף פעם.

אני אישית

לא ממליץ לאף אחד אקסות סתם חרא לדעתי אבל טרים בכיף תאכלו כמה שיותר ולבריאות אקסטות סתם הורסות לך תגוף

moko21

New member
למה לעשן 8 באנגים?!?!? ../images/Emo88.gif

עדיף לעשן באנג אחד שמונה פעמים. יותר חסכוני ונוח! תחשבו על זה...

vegi force 1980

New member
אני כבר המון המון שנים על גראס

ולא נגעתי בשום דבר אחר הסנפתי פופרס אבל זה ממש לא סם בדוגרי זה נועד בשביל סקס אנאלי זה מרחיב את כליי הדם וכמובן שכך זה מרחיב גם את הרקטום (חבר הומו הסביר לי) בכל אופן זה גם סתם עושה סחרחורת לכמה דקות וזהו יש משהו דמויי פופרס שנקרא טאנטרה.... אותו החרא בכל אופן לא כל מי שמעשן גראס אוכל טריפים...... אני הכי שונא שאומרים שגראס זה השער לסמים קשים!!!!!!! ועוד משהו..... למה להסתפק רק בשמונה ראשים????????????

וג´י...אתה מצחיק אותי..../images/Emo6.gif

בנוגע לפופרס,הוא לא מרחיב את הרקטום,הוא פשוט גורם להרפיית כל השרירים ולכן החדירה הרבה יותר קלה,ולכן זה נחשב בהתחלה כסם למגזר האנאלי. אגב,זה ממש לא סם קל,ושקרן מי שאמר לך את זה,זה דווקא אחד החומרים היותר גרועים למוח,כיוון שהוא פשוט שורף תאים,וככל שהשימוש בו גובר ועולה,הוא הורס יותר ויותר,וגורם לנזק בלתי הפיך,קח לתשומת לישבך. בנוגע לשער הסמים,שוב,זו תאוריה שלא הוכחה ואף הופרכה. ולמה להסתפק? כי לא צריך להיסחף...נכון? יום כתום

vegi force 1980

New member
אופססססססססס

אני זוכר פעם אחת שישבתי עם פופרס..... בקבוק חדש.... החלטתי שאני מסניף את כולו באותו יום בלי הפסקה... הייתי סגול אחרי זה.... והיו לי כאביי ראש ובטן ובחילות במשך שבוע.... טוב לפחות עכשיו אני מבין למה המוח שלי כל כך דפוק........

למעלה