שאלה

• פותח הנושא SA SA
  • פורסם בתאריך

SA SA

New member
שאלה

מה הוא הקליפ הטוב ביותר של רדיוהד לדעתכם

בוקי ש

New member
הקליפ הכי טוש שלהם לדעתי הוא :

STREET SPIRIT Just הוא ללא ספק הכי מסתורי שלהם

אוי, זה קשה מדי ../images/Emo4.gif

טוב נו Just למרות שכולם יגידו את זה ומיד אחר כך סטריט ספיריט כי אין כמוהו.

SA SA

New member
אני נורא אהבתי את הקליפ...

נורא אהבתי את הקליפ אנימציה של MY IRON LUNG אחרי זה את STREET SPIRIT דווקא את JUST לא ממש אהבתי,אתם צריכים לראות את הקליפ אנימציה של MY IRON LUNG ואז לענות על השאלה שוב ובוקר טוב לכולם!:)

מאיפה הורדת את הקליפ הזה?

ואיך זה שלא שמעתי עליו קודם.. אני מתחילה לפקפק בעצמי יותר ויותר בימים האחרונים

SA SA

New member
מWINMX

שם מצאתי אותו אבל בטח יש אותו גם בשאר התוכנות להורדת מוזיקה פשוט תעשי חיפוש לMY IRON LUNG ואני בטוח שתמצאי את זה

Major Thom

New member
אני חשובת שראיתי את חלקו פעם..

יש שם גיטרה? וילד יפני עם שיער כחול שמנפת אותה? ראיתי חלק. לא יודעת אם זה זה אפילו.
cocteau twins - lorelei

SA SA

New member
כן יש ילד שמנפץ גיטרה אבל הוא לא...

יפני ואין לא שיער כחול לכולם יש צבע שיער טבעי,בכל מקרה זה פשוט קליפ חובה,ואם יש לכם בעיות עם מקום במחשב אז תורידו אותו תיראו ותמחקו,זה פשוט קליפ גדול

SA SA

New member
יש לי את כל הקליפים של רדיוהד

יש לי את כל הקליפים של רדיוהד על המחשב,ככה שאף פעם לא משעמם לי שאני פה

Paranoid Android

כשלא רחוק אחריו משתרך Just ומעט אחריו Street Spirit. מה לעשות, האיש עם הגרזן עושה לי את זה כל פעם מחדש. np: public enemy - rebel without a pause

קליפ מחריד..

אני לא יודעת למה אני לא סובלת אותו.. יכול להיות בגלל שאני שמעתי את השיר הרבה לפני שראיתי את הקליפ, וכשכבר ראיתי אותו.. אני מניחה שציפיתי למשהו אחר. לא לאיזה חובב סאדו-מאזו מצוייר שכורת לעצמו את הגפיים... לא יודעת- לא סובלת את הקליפ הזה. וד"א, רציתי להגיד שגם לי יש את רוב הקליפים של רדיוהד על המחשב. פרט לזה של my iron lung שעכשיו בתהליכי הורדה.

SA SA

New member
הקליפ לPARANOID ADROID דווקא נחמד

די אהבתי אותו,גם הדמות הראשית בו היא רובי,שהוא דמות מסידרה מצוירת באנגליה בשם רובי,על שם הדמות הראשית בתוכנית כמובן,בקיצור,ראיתי את גם את התוכנית פעם אחת שהייתי בלונדון לפני שנה ואחלה תוכנית,אבל הפרק היה רק כמה דקות,ושתסיימי את ההורדה לMY IRON LUNG תגידי לי מה את חושבת עליו טוב?

למעלה