שאלה

• פותח הנושא MYCON
  • פורסם בתאריך

MYCON

New member
שאלה

לפי דעתכם , מה הגיל הממוצע של חובבי שנות ה-80 ?

turrican

New member
גיל ממוצע??

אני יודע שיש פה גולשים שעברו את גיל ה-40 (נעמי) אבל אני מאמין שהממוצע נע בין 26-32 , כי בינינו זה הדור.. אבל מה זה ממש משנה..אני יודע שבפורום סיקטיס יש גולשים צעירים חוצזמה ברוכים הבאים לפורום אייטיז.

ƒire

New member
אני ...

רעיון מצויין !! , שכל אחד ירשום את הפרטים שלו פה אתם יודעים שם , אזור מגורים תחביבים וכו´. אני אתחיל שם - רדי (radi) אזור מגורים - אזור הצפון (טירת הכרמל > ליד חיפה). תחביבים - בנות , ספורט , מחשבים אה ומוסיקה כמובן
.

MoonSoFast

New member
גם אני רוצה!

שם- אביב.....אבל אתם יכולים לקרוא לי בכל שם אחר....או בעצם לקרוא למישהו אחר- אני אענה בכל מקרה! אזור מגורים-......קרית אונו העיר שלא תהיה ולא תקום עוד כמוה! תחביבים- משחקי
משחקי
(
?) משחקי כבוד וכמובן....משחקי לשון
אהה.......וגם המון המון מוזיקת רוק קל ועד מטאל גות´י. ובעיקר אייטיז רוק! ועוד דבר אחרון...
אני בת 14. ואני
אוהבת

yoavsegev

New member
אני בת

16! כן, ואני אוהבת את שנות ה-80 במיוחד את א-הא, דפש מוד, דוראן דוראן, ויסאג´, ספנדאו באלט וסופט סל

oshratush

New member
שלום לכם!

אז אני המצטרפת החדשה לפורום הזה יש לי ידיד שאוהב את דפש מוד ואני לא מצליחה להוריד ממש שירים שלהם פה באנטרנט אם מישהו יוכל לשלוח לי באיציק (אי סיקיו) 50796329 אושרת:) ובהצלחה וכל הכבוד על הפורום האח לשנות השמונים

VC820

New member
גם אני מצטרף חדש

ואני שמח על כך שיש פורום של האייטיז. את רוב להיטי שנות השמונים אני זוכר משמיעה ברדיו וצפיה בטלויזיה. אין כמו האייטיז. בהצלחה לפורום.

למעלה