שאלה

BrownEyedGirl

New member
שאלה

היי שמי היידי ויש לי שאלה. הייתי רוצה לשמוע דעות של כמה שיותר אנשים: קורס פסיכומטרי של אנקורי: האם הוא נחשב ל"טוב"? אני 5 יח´ מתימטיקה, סיימתי ללמוד אנגלית בכיתה י"א בציון סופי 96 והעברית שלי מצוינת. האם יש מקום לדעתכם לוותר על הקורס ופשוט לתרגל מספרים? ואיזה מועד עדיף לגשת: אוקטובר או דצמבר? אני צריכה פסיכומטרי בשביל להירשם לעתודה....

ChipsMan

New member
תשובה

אני יכול להגיד לך מניסיון, שכמעט בכל הקורסים מלמדים אותן טכניקות, וההצלחה שלך תלויה במידת התירגול שלך ובמיומנות שאת מפתחת. אני מציע שכן תלכי לקורס, וזה לא ממש משנה איזה, אבל תתרגלי הרבה מאד את הדברים שבהם אפשר לפתח מיומנות (מתמטיקה, הבנת הנקרא, השלמת משפטים). בנוסף, תחרשי (ואני מתכוון לזה) על המילון שתקבלי בקורס (ואני בטוח שתקבלי), כי תאמיני לי, 2 או 3 התשובות הנכונות שהוא עשוי לתת לך שוות את זה. אני מועמד לעתודה (עוד לא קיבלתי תשובה ממבדקי קצונה), ובדרך עשיתי 2 פסיכומטרים, ולמדתי את מה שכתבתי בדרך הקשה. ד"א, התוצאות שלי: כמותי - 135 אנגלית - 138 (פטור) מילולי - 99

Mase

New member
אנקורי קורס טוב...

עשיתי בשנה שעברה (סוף י"א) קורס של אנקורי דרך הבי"ס ולדעתי הקורס טוב מאוד (המדריך של הקבוצה שלנו היה מעולה). אני לא יודע בקשר לקורסים אחרים, אבל הסוד הוא באמת לתרגל כמה שיותר...מהכל, גם ממה שאת חזקה בו (כמעט לא תרגלתי אנגלית בגלל שאני טוב בזה, ובסוף קיבלתי 133, פיספסתי הנקודה את הפטור) ביום שלפני הפסיכומטרי אל תלמדי, או רק בבוקר, ותשני טוב בלילה. שיהיה לך בהצלחה! דרך אגב- קיבלתי 710 בפסיכומטרי (חלק גדול בגלל הקורס): 134 במתמטיקה, 133 באנגלית ו- 142 במילולי

dovyair

New member
המלצה חמה

למרות שאני מתפרנס מזה שאנשים לוקחים קורסים לפני הבחינה, אם את באמת טובה במתמטיקה ואנגלית - לא בטוח שכדאי לך לקחת קורס. במקרים רבים את תמצאי את עצמך בכיתה עם חברה´ אחרי צבא ותשרפי הרבה זמן על "ריענון" של חשבון פשוט וחזרה על חומר שאת יודעת היטב - המלצה שלי: תמצאי לך מורה פרטי שרק ישלים את הפערים בשבילך. חבל לך לשרוף 4000ש"ח על משהו שאת לא ממש צריכה.

למעלה