שאלה

zoratas

New member
שאלה

אני בן 24 מחולון ורציתי לדעת אם יש מקום כלשהו בחולון או בתל אביב או בת ים שמלמד mma? אבל שיהיה מקום מקצועי ולא חרטא!!...מקום שהמאמנים בו הם מקצועיים ומקדמים לתחרויות בארץ ובעולם...יש את זה באיזור שלי???...ועוד שאלה? מה ההבדל בין ufc ל-mma?

zoratas

New member
רב תודות אבל עוד כמה דברים

לפי מה שהבנתי איתי ליבוביץ' הוא תלמיד של משה קיץ מה שבטח אומר שהוא ברמה גבוהה...הייתי הולך למשה קיץ אבל הוא רחוק ממני מלמד משום שאני גר בחולון אז האפשרויות שלי הן בסביבה הקרובה....והבנתי שמושיק קיידר מלמד בחולון וזה ממש קרוב לשכונה שאני מתגורר בה אבל אני נרתע עדיין מללכת אלעו משום שלא הבנתי אם הוא גם מלמד mma כי אני ראיתי באתר של עידו פריינטה שיש שם את סניף חולון ושם מלמד מושיק אבל רשום שהוא מלמד רק איגרוף תאילנדי ובימים אחרים יש מורה אחר שמלמד גיו גיטסו ברזילאי אז זה כאילו מחולק וזה לא mma אשמח אם תעשו לי סדר בדברים... ולפי החיפושים שעשיתי באינטרנט אז באמת מה שאתה מצאת לי אלו מה שיש בסביבה שלי שזה או ערן ברט או איתי ליבוביץ או באקדמיה הזו של עידו פריינטה mma israel...עכשיו אני מתלבט לאן ללכת משום שאני רוצה להתאמן במקום שהוא גם מקדם לתחרויות של mma אם זה בארץ וגם בעולם אם אפשרי...מי מביניהם הכי מקצועי בקטע של התחרויות וכל זה? אשמח אם תענה לי או מי שיודע...שוב תודה

welterweight

New member
זה נשמע כאילו צמצמת את זה לשתי אפשרויות,למה

שלא תקפוץ לאימון ניסיון?

תתקשר קודם,תקבל תשובות לשאלות,ואז תגיע לאימון ניסיון ותחליט למי אתה הכי מתחבר.

ד"א,אין לי מושג מה מושיק קידר מלמד אבל הוא כבר הוציא חניכים לקרבות MMA ככה שלא הייתי ממהר לפסול אותו על הסף.תתקשר גם אליו.

sgracie

New member
אל תדאג לגבי תחרויות בארץ ובעולם

זה כנראה לא רלוונטי עבורך

no gi

New member
הכי טוב להתחיל איפה-שהו ותוך כדי האימונים

להבין את כל העניינים.

כשאתה עוד לא מתחיל להתאמן יהיה לך קשה לקבל את כל המידע שאתה רוצה. אם תתחיל להתאמן התשובות יבואו מעצמן, וגם אתה תתחיל להתקדם בתחום המהמם הזה.

למעלה