שאלה האם זה נכון שג´וני מצא לו ישראלית? כן כן, לא קשור למוסיקה, אבל אני מקנאה...
I illusionist catfish New member 14/8/02 #1 שאלה האם זה נכון שג´וני מצא לו ישראלית? כן כן, לא קשור למוסיקה, אבל אני מקנאה...
M Major Thom New member 14/8/02 #2 מזמן מזמן.. שרונה מילצרה ברוקסן כשהם הופיעו פה בפעם הראשונה הנה תמונה.. *מקנאת*
P polyethylene New member 15/8/02 #5 בוקי , רוצה מכות ? ../images/Emo46.gif אני לא חוזרת על הסיפור מחדש... *טיזר - ג´וני אמר לי את זה בפגישה שלי עם רדיוהד באנגליה...* cardigans - hanging around
בוקי , רוצה מכות ? ../images/Emo46.gif אני לא חוזרת על הסיפור מחדש... *טיזר - ג´וני אמר לי את זה בפגישה שלי עם רדיוהד באנגליה...* cardigans - hanging around
M moonlight princess New member 15/8/02 #8 :´../images/Emo7.gif גם אני רוצה לפגוש את ג´וני. אעעעע............ועוד שהוא ידבר איתי חצי עברית. אוף, . אונלי אין מיי דרימז.... אעאא... כמה מדכאאא
:´../images/Emo7.gif גם אני רוצה לפגוש את ג´וני. אעעעע............ועוד שהוא ידבר איתי חצי עברית. אוף, . אונלי אין מיי דרימז.... אעאא... כמה מדכאאא