שאלה

suedehead

New member
שאלה

אממ. סתם מתוך עניין, הייתי רוצה לדעת (ואז לשמוע) על קאברים (סבירים) שעשו לסמית´ס...או מוריסי.... יום טוב וחג שמח! :)

בבקשה

אלה הקאברים שעולים לי בראש עכשיו: placebo - bigmouth strikes again everclear - how soon is now? carter usm - panic muse - please please please let me get what I want (גם hootie & the blowfish חידשו אותו, אם כי בצורה פחות מוצלחת לטעמי) np: jeru the damaja - come clean

n o a m 18

New member
מוסיף כמה

love spit love- how soon is now Pete Yorn - Panic (acoustic Smiths cover) Supergrass - Some Girls are Bigger Than Others (Smiths Cover)

Vlad Drac

New member
עוד

J Mascis - The boy with the thorn in his side Paradise Lost - How soon is now יש עוד, לסמיתס עשו המון קאברים (אגב, לפליז פליז וכו´ גם וויזר עשו קאבר...)

zooey

New member
ועוד שניים

The Divine Comedy - There is light that never goes out אני מעדיך את זה על המקור אבל יש אנשים שיהרגו אותי על הנסיון להשוות אפילו. ועוד קאבר טוב ומשעשע של Mojo Jackson - girlfriend in a coma כדי למצוא עוד פשוט בכל תוכנת שיתוף קבצים תנסה לחפש smiths cover תמיד מוצאים דברים נחמדים.

nery

New member
אפרופו פלאסיבו וקאברים

מצאתי איזה אוסף בוטלגי חובבני שלהם, נקרא b-sides & remixes או משהו לא מקורי כזה, ויש בו כמה קאברים לא רעים בכלל, כשהטוב מביניהם הוא ל-20th century boy של טי-רקס (מארק בולן). סלחו לי, אבל הוא הרבה יותר אנרגטי וזועם מהמקור, וחביב בהרבה. (ייתכן שזה בי-סייד מהסינגל של you don´t care about us? אולי המעריצים פה יוכלו לעזור?)

zooey

New member
גרסא מצויינת

שנים לא הבנתי מאיפה אני מכיר את השיר אחרי ששמעתי אותו פעם ראשונה. הם הופיעו בסרט velvet underground עם השיר הזה והם מאוד התאימו לאווירה הכללית של הסרט וכמובן שהוא יצא על הפסקול המיוחד של הסרט. שוה אמאוד ממולץ ויש בו גם שיר של פאלפ שיצא לכבוד הסרט ועוד כל מני הפתעות חביבות

nery

New member
ועוד אחד

בטח שמעת על הקאבר סוחט הדמעות (באמת!) של לואו ל-Last night i dreamt?... אם לא, רוצי עכשיו ותשיגי אותו.

למעלה