שאלה

Sparkley Judy

New member
שאלה

מתי מזל תאומות נגמר? האם פוקס קידס ישדרו את העונה השנייה גם?

תשובה

מזל תאומות נגמר לפני איזה שבוע נראה לי... ובקשר לשאלה השנייה הם כבר שידרו את העונה השנייה עכשיו יש שידורים חוזרים

Summer Spirit

New member
זאת היתה סדרה ממש דפוקה!

בהתחלה זה היה יפה, היו פרקים נורמלים.. ואז התחילו לשדר פרקים של נעונה השנייה (10 פרקים אולי!) ואז עירבבו עם העונה השניה והעונה הראשונה.. בקיצור, הסדרה מאד קצרה במובן של הפרקים לא? כמה פרקים היו בסך הכל? אני חושבת שמשהו כמו 50 וחבר´ה... זה ממש קצת!

motib4

New member
50../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif הלוואי../images/Emo70.gif

סה"כ 26 פרקים. וחבל מאוד שפוקב קידש ערבבו בין הפרקים. מזל שזו לא סדרה כל כך עקבית.

tali olsen

New member
אמרתה שתביא לי מסנג´רים של אחרים...

Summer Spirit

New member
שמתם לב ש...

כמעט כל הסדרות של התאומות שהן מככבות בהן.. כלומר, שהן הדמויות הראשיות לא מחזיקות מעמד יותר מעונה אחת נורמלית (מינימום 50 פרקים בעונה אחת)? מסקנות?...

motib4

New member
אמממ.... "טובות השתיים" לא הצליחה

בשוק האמריקאי. וחבל. את "כל כך מעט זמן" החליטו התאומות להפסיק כי רצו להקדיש יותר זמן לסרטים לקולנוע. מה שבינתיים לא קורה אבל יקרה. קחי בחשבון שבארה"ב הסדרות לא משודרות של בסיס יומי, אלא על בסיס שבועי. כך שזה לא יוצא כל כך מעט. אני חושב שאם ל"טובות השתיים" היו עוד פרקים, היא הייתה מאוד מוצלחת בארץ. ומי מסכים איתי שהטעם של האמריקאים
?

Summer Spirit

New member
והאם שמתם לב לזה ש..

כל הסרטים של התאומות, חוץ מ"מותק, הילדות התחלפו" לא הגיעו בכלל למסכי הקולנוע אלא ישר לקלטות וידיאו? מסקנות?... ואיפה הכשרון משחק הגדול שלהן שכולם מדברים עליו?

Summer Spirit

New member
איך יקראו לסרט? על מה הוא?

מוטי, אם התאומות מעוניינות בסרטים בקולנוע על למה רק עכשיו הן נזכרו?!

motib4

New member
הפרטים פרחו לי מהראש...

אני מקווה לתת לך תשובה היום. בקשר לסרטים- אמממ... אני לא חושב שזה תלוי בהן, אלא ברוברט תו´רן. הוא המנכ"ל. נקווה שהפעם זה יהיה סרט ששווה לצאת לקולנוע בשבילו. אגב רוברט- הסקר בנוגע לו הוחלף לסקר: "האם אתה מגדיר את עצמך כ"מעריץ" של התאומות?". לחצו על "סקר" בשורה הכחולה למעלה והשפיעו.

doosie

New member
הסרט..

הסרט שהן צילמו ברומא לא יגיע לקולנוע, והסרט שהן יצלמו בספטמבר גם לא יגיע לקולנוע רק הסרט אחריו שיצולם בגרמניה יגיע לקולנוע... תתאזרו בסבלנות, קצת קשה, אבל אני מקווה שזה יהיה שווה את זה...
ודרך אגב יש לי היום יום הולדת - מזל טוב לי

boly

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

22NaTa22

New member
מזל-טוב...

כמו שאומרים....שיהיה לך מזל של תאומות... חחח.. נטה....מכל ה-
מזל טוב שוב...

למעלה