שאלה...

שאלה...

הי לכולם
בתי, נטע, בת חודשיים וחצי, נולדה עם קלאב פוט דו"צ, היתה עד עכשיו עם גבסים והחל מאתמול עם נעלי דניס בראון.
מאחר ובמשך חודשיים וחצי היא התקלחה רק פעם בשבוע (חוץ ממלקחות "צרפתיות") אני רוצה לנצל כל הזדמנות למקלחת, כולל שטיפת חצי גוף כשהיא עושה קקי. אבל.. איך עושים את זה? כל פעם שהיא עושה קקי להוריד לה את הנעלים? אשמח לקצת ידע מותיקים ממני.
תודה ושבת שלום

פרלמנים

New member
מכירה את ההרגשה, ומאוד מזדהה איתך

ההנחיות די ברורות בשלב הזה, לא מומלץ לחלוץ את הנעליים להחלפת חיתולים או שטיפת קקי.
אנחנו השתדלנו לנצל היטב את זמן המקלחת בערב לעיסויים, מתיחות, פינוקים. רק אם היו "תאונות" קקי אז חלצנו.
קודם כל, מה היתה ההנחייה של הרופא? יש רופאים שמאפשרים חלוקה של ה"שעה הפנויה" לרבעי שעה במהלך היום, ויש רופאים שדבקים דווקא ברציפות של הטיפול לאורך היום.
בשורה התחתונה,כדאי לפעול לפי הנחיות הרופא המטפל, בכל מקרה השלב של השימוש ל 23 שעות אינו ארוך (עובר בטיל!) ובקרוב מאוד תוכלו לחלוץ בהדרגה במהלך היום ולהנות ממקלחות, עיסויים ופינוקים שכרגע יש לך חסך בהם.
וגם, קראי כאן

ברוכות הבאות

ג'סיקה

תודה על התשובות

החודשיים עם הגבסים אכן עברו בטיל ומדהים איך נטע הסתגלה אליהן במהרה, אך כמו בכל תחילת תקופה האופק נראה רחוק למדי ולמרות שכבר ניכרת הסתגלות מצידה לנעליים לי ולבעלי מאוד קשה לעכל... למרבית האירוניה אני דיי מתגעגעת לגבסים... ההנחיה היחידה שהרופא אמר היתה שהיא צריכה להיות עם הנעלים 23 שעות ביממה... נראה לי שבינתיים באמת רק אנגב עם מגבונים. אגב, לא צריך לסגור את הנעלים חזק מידי על הרגל, נכון?
תודה!

ד"ר שינדלר, תה"ש. אגב.. עוד שאלה...

יש מכנסיים בלי רגליות, עם תיקתקים בין הרגליים שאוכל לקנות לה או שאסתפק רק באוברולים? ומאיפה קניתם? קניתי 2 ממישמיש ולא היה להם יותר במלאי ו2 כמובן לא מספיקים.... ובאשר לגרביים... מאיפה אפשר לקנות גרביים דקות לקיץ? כל הגרביים שקניתי הן עבות מידי לטעמי..
תודה וסליחה על כל השאלות...

פרלמנים

New member
קישורים

כאן טיפים

לא לרוץ לקנות, מסתדרים עם בגדים רגילים, חכי ותראי.
לגבי גרביים-בדלתא ושילב יש דקות באחוזי כותנה גבוהים.

Yifatule

New member
גם אני אוהבת לשטוף

כשניב היתה תינוקת הייתי מורידה את הנעלים בשביל לשטוף את הקקי ומיד שמה אותם בחזרה.
אין כמו התחושת ניקיון הזאת.
בגיל הזה כבר לא עושים קקי בכל החלפה, לא? אנחנו היינו מפחיתים את זה מהשעה החופשייה של הערב

למעלה