שאלה..

shiRan WP

New member
שאלה..

ב- קאמינג הום , ארס יצא נגד האמזונות אז איך ארס עבר לצידן ב- נתיב הנקמה?

Niff74

New member
BTDT - עונה 3, פרק 2 ../images/Emo54.gif

לגבי ביפ אין לי מושג - אני עדיין נטולת דיגיטל (או יס), לצערי... ל-episode guide מפורט, כולל תמליל מלא של כל הפרקים, ובכלל כל מה שרציתם לדעת ואפילו אנשי הפורום לא יכלו לענות לכם עליו, אתם יותר ממוזמנים להפנות את העכברים שלכם לעבר האתר המופלא של Whoosh.

Niff74

New member
../images/Emo54.gif ובכן... ../images/Emo22.gif

אז ככה: 1. המטרה בקאמינג הומ, מבחינתו של ארס, לפחות, היתה להשיג את האמברוזיה ולא להחריב את שבט האמאזונות של מרגה. 2. לעומת זאת, ב-POV הוא לא ממש היה איתן, כזכור... הוא פשוט סידר לעצמו מלחמה בינן לבין הרומאים, כדי לצבור לעצמו חזרה לפחות חלק מהכוח שאיבד בשנה ומשהו בהן היה ב"חופשה מאונס"... 3. המלכה הראשית של האמאזונות, ואריה, היא זו שדחפה לכיוון של ארס, האחרות לא ממש התלהבו מהעניין. עכשיו, אם כבר השאלה צריכה להיות, למה ואריה, שראתה כל מה שקרה ב"קאמינג הומ" הולכת ככה אחרי ארס??? התשובה מאוד פשוטה, ויכולה להיות אחת מהאופציות הבאות: א. לואריה יש זכרון קצר מאוד ב. המיליטנטיות שלה והרצון להביא לאומת האמאזונת כמה שיותר כוח וביטחון (נשמע כמו ססמת בחירות מסויימת...) הביאו אותה לשתף פעולה עם ארס ולראות את ההצעות שלו כהגיוניות ג. כאילו... באמת... הוא מלמד אותה להלחם, הוא נתן לה חרב, הוא לחש לה באוזן, הוא עשה עוד כמה דברים שאני לא אפרט מפאת העובדה שהפורום פתוח לכל הגילאים...
מישהו באמת יכול להאשים אותה אם היא לא כל כך חשבה בהיגיון??? ד. ממתי יש הגיון ו/או המשכיות בסדרה הזו? ה. כל התשובות נכונות אני אישית הולכת על תשובה "ה", למקרה שמישהו תהה... ורק בשביל להוכיח את טענתי, אני מצרפת וול ש-nio עשה על הפרק... :)

shiRan WP

New member
חחחחחחחחחחחח

אני ילך על תשובה ה. עם דגש חזק על א שימו לב שכאשר ליויה הרגה את אחותה של ואריה והתקיפה את השבט , ואריה ראתה בבירור את הפנים שלה, אני בטוחה שלא שוכחים את הפנים של מי שהרג את כל מה שיקר לך בחיים, כל כך מהר....מסקנה לואריה יש זיכרון גרוע

למעלה