שאלה.........

shelycat

New member
שאלה.........

אז עכשיו כשחזרתי למציאות ולדיאטה....... רציתי לשאול למי מבין חברי הפורום יש הורים/חמים גרושים שהתחתנו מחדש ו/או עברו לגור עם בני זוג חדשים? ולאלו שיש כאלו, האם זה לווה באיזו מסיבה/חגיגה, ואם כן מה היה אופי החגיגה? (אולם/מסעדה/בבית? חוג משפחתי מצומצם או מורחב?)

יעלי2

New member
אני מבינה שמישהו ניצל 10 ימים בלי

ילדים (בעיקר הבן), כדי להעיז לעשות משהו שלא קרה עד היום?

shelycat

New member
לא בדיוק ולהלן פירוט......

החבר של חמותי עובר לגור אצלה (כאילו שהוא לא גר שם קודם) ולכבוד זה היא עשתה שיפוצים נרחבים בבית (קוטג` פרטי קטן) וכבר מזמן היא אמרה לנו שבאוגוסט (עוד סיבה למה נסענו באוגוסט) כשייסתיימו השיפוצים הם יעשו חגיגה קטנה בבית "חנוכת בית" לכבוד המעבר והשיפוצים...... מכאן לשם......בזמן שלא היינו הוחלט ממסיבה פרטית קטנה בגינת הבית להפוך את זה למשהו אחר (שאופייו עדיין לא ברור לי) וכשחזרנו נאמר לנו לשריין תאריך מסויים ישר אחרי החגים שבו תערך ה"מסיבה" המקום הזה מסתבר הוא אולם ארועים ברעננה ונכון לפעם האחרונה שבררנו זה כבר 70 איש והיד עוד נטויה (יש עוד חודש וחצי לשעת השין). כך שאנחנו לא ממש יודעים איך לאכול את זה (מה לובשים?) ולא בגלל שיש לנו בעיה עם החבר שלה (איש מאוד נעים ונחמד), פשוט מי עושה ארוע באולם ללא סיבה פורמלית, לפני שנסענו הם דיברו אם להתחתן או לא אז חשבנו שאולי הם מתחתנים, שאלנו ונמסרנו שהם החליטו לחיות בחטא (לדבריה) כך שהמסיבה היא לא חתונה, והיא הרי לא חנוכת בית כיוון שאת זה עושים בבית. בכל אופן העיניין קצת "שונה" אבל מאוד משעשע וכמו שעמית הכתיר את כותרת המסיבה "מסיבת התשומי של אמא שלי" ,כנראה שהחתונה שלנו והחתונה של הבן של בן זוגה בשנה האחרונה פתחו לה תיאבון ועכשיו היא רוצה להיות ה"כלה" שבמרכז העינינים.

שמופית

New member
זה בהחלט נשמע כמו קצת רצון

לתשומי..... אני מכירה הרבה אנשים שעברו לגור עם אנשים אחרים ולא עשו לכבוד זה מסיבה. אבל לדעתי - סבבה
מה אכפת לכם לצאת ערב אחד למסיבה, לאכול ולשתות טוב ולרקוד בכיף ? לא נראה לי שצריך אפילו להביא איזו מתנה, אלא אם האמא תחליט להגדיר את המסיבה "חנוכת בית" (לקנות משהו לבית) או "מסיבת איחוד למעבר הבנזוג".

shelycat

New member
האמת בכלל לא איכפת לי לצאת....

ולמען האמת נורא מתחשק לי שהיא תתחתן ותעשה ארוע שדורש "לדפוק הופעה" ולא סתם משהו סולידי, בכלל אני במצב רוח כזה שנורא בא לי להתלבש יותר לכיוון שמלת ערב או משהו כזה ו"לדפוק הופעה" אז נותר לי רק לחכות ולראות מה יהיה אופי הארוע. נראה לכם שהיא תתנגד אם אני אלבש שמלת ערב בהירה/לבנה?

רחלילי

New member
האם זו היתה בדיחה?!

שלי!!! קודם כל ברוכים הבאים מצד שני אצלכם החדשות כה מהירות... דעי לך שנוכחותך כאן היתה חסרה כנראה שלמישהו היא היתה אפילו יותר חסרה מאשר לנו והנה-מסיבה! בכל מקרה שמלה לבנה? כאילו מההה????!!! היא לא אמורה להיות במרכז החותנת שלך??? הייתי באה עם משהו יפה וסולידי. אבל לא שיקח ממנה את התשומת לב. תהנו! ותביאו קצת אוכל לרעבים המסוקרנים כאן...

יעלי2

New member
מוזר ומענין.

על פניו נרא שהם מתחתנים. מצד שני חשבתי שפרק ב´ בגיל שלהם עושים באינטמיות בבית. אבל אם זה לא חתונה לדבריך, אז באמת בשביל מה האולם? מה יש להצהיר? לגבי הבגדים-פשוט בגד יפה. לא גרנדיוזי אם זו השאלה. פשוט משהו יפה ומחמיא.

למעלה