שאלה!

kiticat

New member
שאלה!

מתי הפעם הראשונה ששמעתם את לינקין ומה הייתה התגובה באותו רגע? השיר הראשון ששמעתי שלהם, היה קרולין באם טי וי- מודה. הוא לא עשה לי כלום בפעם הראשונה אבל בפעמים האחרים, כבר לא יכלתי לחכות לשמוע אותו. בהמשך שמעתי שיר לא ידוע במהלך הנסיעה לפולין, ידיד שלי השמיע לי בווקמן שלו. אחרי המסע, גם קניתי את הדיסק האחרון ובגלל שעבר עליי תקופה מאוד קשה השנה- הדיסק היה מזוהה מאוד עם הרגשות שלי. לפחות לפי הפרשנות שלי.

memm

New member
הפעם הראשונה ששמעתי את לינקין...

ידיד שלי זימזם את קרולין ואז לא הכרתי אותם אחרי כמה ימים שמעתי את אין דה אנד באמ טי וי ואז דיברנו על זה והבנו שזה אותה להקה... אחרי כמה ימים כבר הורדתי את כל השירים שלהם.

pain is love

New member
הפעם הראשונה והאחרונה ששמעתי

אותם הייתה באיזו מסיבה אחת של ילדות בכיתה ה´, וחשבתי לעצמי "אוי מיי גאד" ...

kiticat

New member
אוי מיי גוד-

או מיי גוד, היית במסיבה של ילדות בכיתה ה´!

NiKi†a

New member
פעם ראשונה....

הכרתי אותם בקליפ-crawling ואז לא ממש התלהבתי... ואז שמעתי את השיר-in the end ואז התחלתי לאהוב אותם....וקניתי את הדיסק (hybrid theory) ו....זהו

TaL GriL

New member
פעם ראשונה ראשונה

אני אישית שמעתי אותם שהיית בחו"ל מקרוב משפחה שמצאה שיר שלהם לפני שנתיים

וואי הפעם הראשונה.. אמממ..

לקראת סוף ז´.. אני זוכרת שראיתי את קרולינג באמ.טי.וי, אחרי זה ישר נידלקתי על הלהקה, קניתי ת´דיסק (הקודם) ומאז התאהבתי..
חוץ מזה, שהייתי אצל ידיד שלי לפני שקניתי ת´דיסק ושמעתי אצלו כמה מהשירים שלהם, זה מה שמשך אותי לקנות ת´דיסק!

SuperTom

New member
חח..שאלה קשה..../images/Emo8.gif

אז השיר הראשון ששמעתי שלהם זה One Step Closer, אבל מתי שממש התאהבתי זה היה כשראיתי הופעה של Crawling..(לא באמ טי פיכס..יאק..) הם ענקיים בהופעות...מממ..ואז כמובן קניתי את הייבריד, וגם יש לי כל שיר אפשרי שלהם מ-1996..

למעלה