שאלה?

lemesh

New member
שאלה?

היי אני יודעת שהאתר לא כל כך קשור לזה אבל לא מצאתי שום פורום מתאים, אני מקווה שתוכלו לעזור לי! ההתלבטות גדולה! עכשיו השאלה שלי: המשפחה שלי רוצה לקנות כלב, אנחנו מעוניינים בכלב קטן שלא משיר הרבה שערות חשבנו אולי על סוג פקינזי? הוא זקוק לתשומת לב רבה שאנחנו מוכנים לתת לו! שאלה נוספת: כדאי לגדל כלב מהיותו גור? או יותר גדול? אנחנו מנסים להימנע מכלב שיאכל את הספות וכ´ו- בקיצור כלב יחסית רגוע! תודה

דדי שי

New member
לאמץ, לא לקנות

אם אתם מעוניינים לגדל כלב, אני ממליץ לכם לא לקנות, אלא לאמץ אותו, באחד ממקלטי החיות הרבים של העמותות למען בעלי-חיים. בעלי-חיים בחנויות חיות מגיעים ממרביעים שמגדלים אותם כסחורה לכל דבר, תוך כדי התחשבות מינימלית בצרכיהם, בין השאר תוך כדי הפרדת גורים מאמותיהם בגיל צעיר, סגירתם בתיבות קטנות וטלטולם למרחקים ארוכים. בנוסף לכך, הרבעת זני כלבים גזעיים גורמת להם לעיתים קרובות לפגיעות גופניות ועושה אותם יותר פגיעים למחלות תורשתיות. הזן הפקינזי שהזכרת, למשל, סובל מקשיי נשימה בגלל צורת החטם השטוחה שהעניקו לו שנות ההרבעה הבררנית הרבות שעבר. כל זאת בזמן שבמקלטי חיות לא עומדים בעומס החיות הנטושות שמגיעות אליהם ולא מוצאות בית מאמץ. אז עשי לחיות טובה ואמצי גור נטוש. בהצלחה והרבה הנאה!

גזעי צריך לקנות?

אני בטוח שבמיקלט יש גם גורים גזעיים, עצלנו אפילו ברחוב יש כלבים גזעיים, מסתובבים עצלנו דלמטים, רוטווילרים, אמסטפים, לברודורים, פינצ´רים ואפילו פעם ראיתי גור סנדברנרד אזוב ברחוב. למראת שגור סנדברנרד עולה בחנויות בסביבת ה 5 אלפ דולר או יותר.

האפי לי

New member
פקינז זה מתכון לצרות

פיגרו היה הכלב הכי חמוד בעולם אבל בגיל 3 הוא כבר היה עיוור בגלל המבנה של הפרצוץ, בגיל 5 הוא כבר לא רץ כי הגוף גדול מידי לגודל של הרגליים ועד גיל13 הוא חי בקושי.. בקצור פקינז זה גזע דפוק לגמרי לעומת זאת עכשיו יש לי כלב מעורב יפייפה (אנשים עוצרים ברחוב ושואלים איפה קנינו כזה גזע מיוחד) ובגיל שנתיים וחצי הוא עוד משתולל כמו תינוק:)

האפי לי

New member
אני אצרף לך קישור

לאתר אס או אס (שם מצאנו את מיקי) שווה להציץ בתמונות יש שם כמה כוכבים

למעלה