שאלה מי מכם מתכוון להישאר הלילה לVAM.? אני נשארת
א אושרת אולסן New member 30/8/02 #5 מה את לא יודעת????????????????????? זה טקס של פרסים לאנשים באמ טי וי והתאומות יופיעו שם זה באחת וחצי בבוקר
מה את לא יודעת????????????????????? זה טקס של פרסים לאנשים באמ טי וי והתאומות יופיעו שם זה באחת וחצי בבוקר
R RinRan New member 30/8/02 #7 אתם לא חושבים ש...? אתם לא חושבים שאתם צריכים להתרגל ללכת לישון מוקדם לקראת בי"ס אתם פשוט הורסים לעצמכם את השינה... חוץ מזה שיש גם שידורים חוזרים בשעות נורמליות, מה הבעיה לראות אז ו... למה אתם מקליטים
אתם לא חושבים ש...? אתם לא חושבים שאתם צריכים להתרגל ללכת לישון מוקדם לקראת בי"ס אתם פשוט הורסים לעצמכם את השינה... חוץ מזה שיש גם שידורים חוזרים בשעות נורמליות, מה הבעיה לראות אז ו... למה אתם מקליטים
D doosie New member 30/8/02 #10 לקא-רין-רן!../images/Emo13.gif א. אני בכל מקרה לא רגילה ללכת לישון מוקדם, אז אם אני כבר ערה אז אני אראה את זה. ב. אני די מעריצה של התאומות (פחות מעריצה-יותר אוהבת) ואני אוספת עליהן חומר, בגלל זה אני מקליטה!
לקא-רין-רן!../images/Emo13.gif א. אני בכל מקרה לא רגילה ללכת לישון מוקדם, אז אם אני כבר ערה אז אני אראה את זה. ב. אני די מעריצה של התאומות (פחות מעריצה-יותר אוהבת) ואני אוספת עליהן חומר, בגלל זה אני מקליטה!
מ מרי קייט1 New member 30/8/02 #13 לי יש מזל הוידאו שלי מקבץ את הסרט יעני long play אז קלטת של שלוש שעות אצלי זה שש שעות
O omer wild New member 30/8/02 #20 אווווף עד שהטקס יתחיל אני ירדם... טוב לא נורא הכל בהקלטה ! ראיתם את בריטני ? אהבתי את הלבוש שלה מי שרואה את התאומות שישר ישלח לפה הודעה
אווווף עד שהטקס יתחיל אני ירדם... טוב לא נורא הכל בהקלטה ! ראיתם את בריטני ? אהבתי את הלבוש שלה מי שרואה את התאומות שישר ישלח לפה הודעה