שאלה

שאלה

יש לי סרט משפחתי נחמד (אני לא אלעיט אותכם בפרטים מיותרים... במחשב (AVI), ואני רוצה לצרוב אותו כדי שאוכל להקרינו בDVD באירועים משפחתיים. האם אני יכול לעשות זאת בצורב סטנדרטי? האם אני יכול להשתמש בדיסק רגיל על מנת לקבל איכות צפייה נורמלית? האם אני צריך תוכנה מיוחדת לשם כך? תודה מראש! ואם אפשר אז ברצוני לציין שאני מתרגש לקבל מכתבים אישיים, אז אשמח אם תשלחו לי כאלה... תודה מראש.

kingkung2002

New member
אפשרי

בהחלט אתה צריך לצרוב אותו בפורמטים הבאים vcd או svcd תבדוק לפני אם הdvd שלך תומך באחד מהפורמטים הנ"ל,עדיף svcd . אתה צריך גם תוכנת צריבה.

kuponkup

New member
אם איזה תוכנה להעביר AVI או DIVX לV

ל vcd??? מישהו יכול לעזור

TheShis

New member
לא.

הפורום לא עוסק בגניבת סרטים. נסה את מזלך במקום אחר, או שלחילופין, הפסק לגנוב.

kuponkup

New member
אף אחד לא עוסק בגניבת סרטים

לא מדובר בפגיעה בזכויות יוצרים אלא בחומר עצמי שהורד למחשב ורוצים להמירו לפורמט אחר מה את אתה קופצים את אתה מיצגי הצדק העליון מסתובבי הפורומים חסרי המנוח הגיע הזמן שתניחו לנו אולי אתם עסוקים בגניבות ומתיסרים על כך אף אחד לא גורס שהמרת קבצים מפורמט לפורמט היא בעיה די להיות הקול הצועק סוג של הפרעה נפשית???

dudil

New member
לקרוא למישהו גנב לפני שקראת

את כל ההודעה זה לא במקום.

TheShis

New member
קראתי את כל ההודעה.

והיא לא נכתבה ישירות בתגובה להודעה על הוידאו הביתי. באם זאת הייתה הכוונה - עם הכותב הסליחה.

סולחים

טוב שיש אנשים שיודעים גם להתנצל... כל הכבוד!!! מה בקשר לתשובה לשאלה? איך להמיר את הקבצים (הביתיים)?

האמת היא ששלחו לי אותו, ואני לא כל

כך הבנתי את כל המילים האלה באנגלית. אני רוצה להמיר קבצים של DIVX

Soak

New member
הדיון יעצר כאן.

אמנם במקרה של סרטים משפחתיים אין מדובר בהפרת זכויות יוצרים אך כיוון שהמידע לגבי המרת סרטים זהה גם במקרים של גניבת סרטים הפורום לא יאפשר את פירסומו. כמו כן נושא זה אינו קשור לסרטי DVD בהם דן הפורום.

למעלה