שאלה

• פותח הנושא al19
  • פורסם בתאריך

al19

New member
שאלה

היי.. אני יודע שלא הייתי פה כמה זמן..
אני משער שזה היתה תקופה כזאתי בחיים שחזרתי קצט הביתה לפורום קונסולות משחק...
בכל מקרה, יש לי משהו .. שאולי אתם יכולים לעזור לי
כי פה בפורום קראתי אינסוף פוסטים של אנשים על הבעיות שלהם בגיל 20+ וגם תמיד ניסיתי לעזור
אז זהו שעכשיו אני צריך עזרה....
אני רווק, בן 28, גר ברמת גן, משכיר דירה לבדי ליד שנקר, כביכול חי, כמו שאמורים .. כל יום ..בתור שלו...
נרשמתי לאתר הכריות, מנסה להכיר דרך חברים, מנסה לצאת לדייטים, אתם יודעים להכיר את האחת
תמיד הדייטים שלי היו מבאסים, תמיד היו קרים, תמיד נגמרו בצורה לא טובה, ותמיד אמרו לי שהאחת שלי בדרך ושהיא תגיע..
ואז הבעיה
פגשתי לפני כמה ימים ? מישהי באתר הכרויות, אבל היא לא היתה כמו השאר היא היתה הרבה יותר טובה, היא באמת היתה טובה... אפשר להגיד מושלמת
ונפגשתי איתה.. לדייט
מה אני יגיד, הדייט היה כמו... אם הייתי צריך לדמיין את הדייט המושלם אז זה היה זה...
אבל בסוף .. היא הלכה, היא אמרה לי שהיא לא יכולה יותר... אמרה לי שהיא עדיין מאוהבת בחבר שלה לשעבר, ושהיא לא רוצה לפגוע בי
היא מחכה אותי מהפייסבוק (שבאמת כמעט הורדתי באותה השנייה) ... וזהו .. היא מחכה אותי מהחיים שלה בשנייה...
ואני לא מבין כאילו .. איך אפשר שאני ממש יתחיל להרגיש רגשות לבן אדם והוא כל כך שונה ממני..
הנקודה היא.. שעדיין יש לי את הרגשות האילה אליה...
זה לא עובר..
לא חושב שזה יעבור כל כך מהר
כי אחרי תקופה כל כך ארוכה של דייטים הנה מגיע הדייט היחידי שאני יכול לקרוא לו טוב ולא טוב.. אלא אפילו מושלם..
ואז כאילו.. כמו העלים בעץ הם נושרים, והרוח מפילה אותם ואין מה לעשות בנידון ...
אני שלחתי לה מסרים בפלאפון ובפייסבוק שתיתן לי הזדמנות שנייה, היא לא ענתה.. לא חושב שהיא תענה
בחלומות הלילה הורודים שלי (ביטוי ....) היא היום היתה שולחת לי הודעה שהיא עשתה טעות והיא רוצה להיות איתי.. אבל..
שוב.. במציאות זה לא ככה
עכשיו אני יודע שאני לא אמור להכשר כל כך מהר לבן אדם אני יודע...
אני יודע שאני לא אמור... להתאהב אפשר להגיד או להרגיש משהו תוך פגישה אחת
אני משער אבל שהלב שלי לא הקשיב לראש שלי ...
אני משער שהלב שלי עשה מה שהוא עושה ... והרגיש רגשות בלי קשר בכלל למה שהראש אומר לו ...
אני לא חושב שיש דרך להחזיר אותה...

מה עושים במצב כזה ?
אני שואל.. אם אולי ...
אתם מכירים תרופה ללב שבור ?

AS00AS

New member
מכיר את מה שאתה מדבר עליו

הפתרון היחידי למצב כזה,
הוא להיות חזק, ולהמשיך הלאה, קדימה, למרות שקשה, ולמרות שרע,
הדרך היחידה היא להמשיך קדימה,
אל תסתכל לאחור, ואל תתקע בעבר,

התרופה הטובה ביותר ללב שבור זה הזמן (כן שמעת את זה, ואתה רוצה להוריד לי סטירה על המשפט הזה),

al19

New member
תודה....

ואהבתי את הפתגם ...של צ'רצ'יל ? אם אני לא טועה ?..

AS00AS

New member
אין לי מושג...

בחתימה שלי יש 2 ציטוטים של אנשים גדולים
הראשון הוא של- ג'ורג וו בוש האב
והשני הוא של- אפלטון

איך זה פתרון בדיוק?

נגיד הוא ימשיך הלאה.. ואז מה? יום אחד הוא יפגוש בחורה שזה ילך איתה כמו שצריך?
אתה באמת סבור שהבעיה שלו הייתה ביש מזל שהוא נפל על אחת שיש לה בראש את האקס שלה? ובמקרה אחר תיהיה אחת שהיא פנויה רגשית ומוכנה להיכנס לקשר בלי שום מטענים רגשיים? יש חיה כזאת?

AS00AS

New member
כן, אני באמת מאמין שהוא נפל לא טוב

אין חייה כזאת לבוא בלי מטענים בלי דעות לדייט
גם אם אתה יוצא עם משהי שפעם ראשונה יוצאת לדייט, יש לה בראש את הסיפור שלה,
המטרה לצאת לדייטים היא כדברייך :"יום אחד הוא יפגוש בחורה שזה ילך איתה כמו שצריך?" (אין לי מושג למה שמת כאן סימן שאלה)

וכן לפעמים אנחנו פוגשים אנשים שנכנסים לנו לחיים לכמה רגעים ופשוט נשארים שם,
למה? אלוהים יודע,

NEO83

New member
דייט אחד

ואתה מאוהב?

מילא היית אומר שהתכתבתם תקופה ודיברתם בטלפון הרבה זמן ואז ניפגשתם, אבל דייט אחד שובר לך את הלב?

זה לדעתי פיתוח תלות ולא התאהבות.
פשוט היה נוח וזמין לו באותו רגע, והוא אהב את ההרגשה של הנוחות. קל מאוד להתבלבל בין השניים.

Black Balloon

New member
שמע

זה היה סה"כ דייט אחד...
היא עדיין מאוהבת בחבר שלה לשעבר, לא נראה לי שיצא מזה משהו טוב אם תהיו ביחד והיא עדיין חושבת על מישהו אחר. טוב שהיא אומרת לך עכשיו, ולא נקשרתם יותר, כי אחרת היית רק נפגע. אם זה המצב, עדיף לך ככה.

צריך רק סבלנות

al19

New member
סבלנות.....

זה תחום שאף פעם אל הצטיינתי בו

תמשיך הלאה..תמשיך לנסות..

באמת כמו שכבר אמרו לך - בסך הכל זה היה דייט אחד..

אל תתייאש! תמשיך לנסות!

עזוב אותך

להמשיך הלאה לא יעזור לך כלום. זה סתם יקרה לך שוב ושוב ושוב עד שתסכים להסתכל לבעיה בעיניים.
הבעיה היא לא ביש מזל. לכל אחד וכל אחת תמיד יש מישהי או מישהו בראש.. אפילו אם זה לא מישהו אמיתי אז מאין אידיאל או חסך רגשי כלשהו או משהו.. אין דבר כזה בן אדם נקי ויש פה עניין יותר רציני להבין מאשר לחלום חלומות ילדותיים על המזל הטוב שיום אחד יביא לך את האחת.
אני טוען שהלחצת אותה איכשהו כי לא היית מספיק משוחרר ופתוח בשלב כל כך מוקדם של ההכרות. זה עניין להסתכל עליו..
כשהיא אמרה לך שהיא מאוהבת באקס שלה היה הרבה יותר טוב אם היית מצליח להיות שם בשבילה בתור אחד שהיא משתפת אותו בבעיה שלה, ואתה מיד הפכת את זה לבעיה שלך והגבת רגשית.
אבל לא יעזור לך לחשוב "טוב פעם הבאה אתנהג אחרת" כי יש פה מנגנונים רגשיים שגרמו לך להגיב ככה ועליך לשאול את עצמך למה?
אם אתה שואל אותי המשימה שלך היא לא להשיג זוגיות או בחורה אלא לנסות להגיע למצב שאין לך שום בעיה להישאר לבד ושאתה אוהב את עצמך קודם כל וזאת תמיד אופציה טובה בעינייך להישאר עם עצמך.
רק מהמקום הזה אתה יכול לשחרר באמת ולתת גם לדברים לקרות בדרך אותנטית.

Purple Mushroom

New member
נותנים לזמן לעשות את שלו

ולשכוח אותה. להמשיך לחיות את החיים.
פגשת אותה רק לדייט אחד מושלם.
ממשיכים הלאה, אין מה לעשות. אין מה להכנס לאובססיות. ממשיכים הלאה, יהיה בסדר
:)

נראה לי ש..

עשית סוג של אידיאליזציה לאישה הזאת בגלל שלא הלך לך טוב עם כל הדייטים האחרים, הנה סוף סוף הגיע דייט "מושלם", לפחות בשבילך ( יכול מאוד להיות שלה היה פחות מושלם ושהקטע עם האקס היה סתם תירוץ, למה היא יוצאת לדייטים כשהיא עדיין מרגישה אליו משהו.. אבל מצד שני יכול להיות שהיא באמת עוד לא התגברה עליו) ולכן אחרי שראית כל הזמן "שחור" ועכשיו ראית איזשהו גוון של לבן התחלת כנראה לפתח יותר מדיי ציפיות.
חשבת אי פעם למה הדייטים לא הולכים לך?, יכול להיות שאתה יוצר רושם לא כל כך טוב?
אני ממליצה לך לקחת ידידה לסימולציית דייט, להתנהג אליה כאילו אתם ממש בדייט ואז לקבל ממנה משוב.

לגבי האישה מהדייט "המושלם", אין לך מה לחכות לה וגם לא לפנטז על קשר איתה, ואתה יודע מה אומרים, ברגע שלא מחפשים אהבה מוצאים אותה.
שיהיה המון בהצלחה

למעלה