שאלה
היי.. אני יודע שלא הייתי פה כמה זמן..
אני משער שזה היתה תקופה כזאתי בחיים שחזרתי קצט הביתה לפורום קונסולות משחק...
בכל מקרה, יש לי משהו .. שאולי אתם יכולים לעזור לי
כי פה בפורום קראתי אינסוף פוסטים של אנשים על הבעיות שלהם בגיל 20+ וגם תמיד ניסיתי לעזור
אז זהו שעכשיו אני צריך עזרה....
אני רווק, בן 28, גר ברמת גן, משכיר דירה לבדי ליד שנקר, כביכול חי, כמו שאמורים .. כל יום ..בתור שלו...
נרשמתי לאתר הכריות, מנסה להכיר דרך חברים, מנסה לצאת לדייטים, אתם יודעים להכיר את האחת
תמיד הדייטים שלי היו מבאסים, תמיד היו קרים, תמיד נגמרו בצורה לא טובה, ותמיד אמרו לי שהאחת שלי בדרך ושהיא תגיע..
ואז הבעיה
פגשתי לפני כמה ימים ? מישהי באתר הכרויות, אבל היא לא היתה כמו השאר היא היתה הרבה יותר טובה, היא באמת היתה טובה... אפשר להגיד מושלמת
ונפגשתי איתה.. לדייט
מה אני יגיד, הדייט היה כמו... אם הייתי צריך לדמיין את הדייט המושלם אז זה היה זה...
אבל בסוף .. היא הלכה, היא אמרה לי שהיא לא יכולה יותר... אמרה לי שהיא עדיין מאוהבת בחבר שלה לשעבר, ושהיא לא רוצה לפגוע בי
היא מחכה אותי מהפייסבוק (שבאמת כמעט הורדתי באותה השנייה) ... וזהו .. היא מחכה אותי מהחיים שלה בשנייה...
ואני לא מבין כאילו .. איך אפשר שאני ממש יתחיל להרגיש רגשות לבן אדם והוא כל כך שונה ממני..
הנקודה היא.. שעדיין יש לי את הרגשות האילה אליה...
זה לא עובר..
לא חושב שזה יעבור כל כך מהר
כי אחרי תקופה כל כך ארוכה של דייטים הנה מגיע הדייט היחידי שאני יכול לקרוא לו טוב ולא טוב.. אלא אפילו מושלם..
ואז כאילו.. כמו העלים בעץ הם נושרים, והרוח מפילה אותם ואין מה לעשות בנידון ...
אני שלחתי לה מסרים בפלאפון ובפייסבוק שתיתן לי הזדמנות שנייה, היא לא ענתה.. לא חושב שהיא תענה
בחלומות הלילה הורודים שלי (ביטוי ....) היא היום היתה שולחת לי הודעה שהיא עשתה טעות והיא רוצה להיות איתי.. אבל..
שוב.. במציאות זה לא ככה
עכשיו אני יודע שאני לא אמור להכשר כל כך מהר לבן אדם אני יודע...
אני יודע שאני לא אמור... להתאהב אפשר להגיד או להרגיש משהו תוך פגישה אחת
אני משער אבל שהלב שלי לא הקשיב לראש שלי ...
אני משער שהלב שלי עשה מה שהוא עושה ... והרגיש רגשות בלי קשר בכלל למה שהראש אומר לו ...
אני לא חושב שיש דרך להחזיר אותה...
מה עושים במצב כזה ?
אני שואל.. אם אולי ...
אתם מכירים תרופה ללב שבור ?
היי.. אני יודע שלא הייתי פה כמה זמן..
אני משער שזה היתה תקופה כזאתי בחיים שחזרתי קצט הביתה לפורום קונסולות משחק...
בכל מקרה, יש לי משהו .. שאולי אתם יכולים לעזור לי
כי פה בפורום קראתי אינסוף פוסטים של אנשים על הבעיות שלהם בגיל 20+ וגם תמיד ניסיתי לעזור
אז זהו שעכשיו אני צריך עזרה....
אני רווק, בן 28, גר ברמת גן, משכיר דירה לבדי ליד שנקר, כביכול חי, כמו שאמורים .. כל יום ..בתור שלו...
נרשמתי לאתר הכריות, מנסה להכיר דרך חברים, מנסה לצאת לדייטים, אתם יודעים להכיר את האחת
תמיד הדייטים שלי היו מבאסים, תמיד היו קרים, תמיד נגמרו בצורה לא טובה, ותמיד אמרו לי שהאחת שלי בדרך ושהיא תגיע..
ואז הבעיה
פגשתי לפני כמה ימים ? מישהי באתר הכרויות, אבל היא לא היתה כמו השאר היא היתה הרבה יותר טובה, היא באמת היתה טובה... אפשר להגיד מושלמת
ונפגשתי איתה.. לדייט
מה אני יגיד, הדייט היה כמו... אם הייתי צריך לדמיין את הדייט המושלם אז זה היה זה...
אבל בסוף .. היא הלכה, היא אמרה לי שהיא לא יכולה יותר... אמרה לי שהיא עדיין מאוהבת בחבר שלה לשעבר, ושהיא לא רוצה לפגוע בי
היא מחכה אותי מהפייסבוק (שבאמת כמעט הורדתי באותה השנייה) ... וזהו .. היא מחכה אותי מהחיים שלה בשנייה...
ואני לא מבין כאילו .. איך אפשר שאני ממש יתחיל להרגיש רגשות לבן אדם והוא כל כך שונה ממני..
הנקודה היא.. שעדיין יש לי את הרגשות האילה אליה...
זה לא עובר..
לא חושב שזה יעבור כל כך מהר
כי אחרי תקופה כל כך ארוכה של דייטים הנה מגיע הדייט היחידי שאני יכול לקרוא לו טוב ולא טוב.. אלא אפילו מושלם..
ואז כאילו.. כמו העלים בעץ הם נושרים, והרוח מפילה אותם ואין מה לעשות בנידון ...
אני שלחתי לה מסרים בפלאפון ובפייסבוק שתיתן לי הזדמנות שנייה, היא לא ענתה.. לא חושב שהיא תענה
בחלומות הלילה הורודים שלי (ביטוי ....) היא היום היתה שולחת לי הודעה שהיא עשתה טעות והיא רוצה להיות איתי.. אבל..
שוב.. במציאות זה לא ככה
עכשיו אני יודע שאני לא אמור להכשר כל כך מהר לבן אדם אני יודע...
אני יודע שאני לא אמור... להתאהב אפשר להגיד או להרגיש משהו תוך פגישה אחת
אני משער אבל שהלב שלי לא הקשיב לראש שלי ...
אני משער שהלב שלי עשה מה שהוא עושה ... והרגיש רגשות בלי קשר בכלל למה שהראש אומר לו ...
אני לא חושב שיש דרך להחזיר אותה...
מה עושים במצב כזה ?
אני שואל.. אם אולי ...
אתם מכירים תרופה ללב שבור ?