שאלה

דאד

New member
פינת חי ליד מגורים

בשכונתנו לבי"ס יש פינת חי. השכנים מתלוננים על הפרעות לשנתם מצד האווזים, תרנגולים, ועזים. חוץ מזה על ריחות ויתושים. יש מי שמכיר מודלים של פינות חי החיות בשלום עם שכינהם? בתודה הועד

vegi force 1980

New member
שאלה

בגן העיר בראשון לציון יש ברווזים ואווזים יגדוע לכם אם מישהו מטפל בהם? יעני עושה להם בדיקות תקופתיות....בודק מדיי פעם שהכל בסדר?...... זה נורא מעניין אותי לדעת אתמול (שבת) הייתי שם והם כולם עמדו בצד הבריכה בשיחים הצטופפו....נראה היה שהם פחדו מכלך האנשים שהיו שם....
אני זוכר לפניי שנתיים הייתי שם בלילה וכניראה הפרעתי בטעות לאחד האווזים והוא רדף אחרי בכל הגן ובסוף שם לי ביס ברגל...... זה כל כך כאב!!!!!!

vegi force 1980

New member
אני מקפיץ כי אני רוצה תשובה

אני רוצה תשובהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

Neta558

New member
לצערי אין לי תשובה

אני מניחה שהחיות שם הן באחריות העיריה. האם זה אומר שהן מקבלות טיפול? לא בטוח. אולי אפשר לפנות לעיריה כדי לברר. בעיה נוספת של גידול החיות במקום, היא התעללות של ילדים בהן. שעשוע ציבורי נהיה מזריקה של אבנים למים. במקום יש גם הרבה יונים. כשהייתי בגן לפני כמה חודשים, שני ילדים "שיחקו" עם יונה שהם תפסו, וכל ניסיונותי לשחרר אותה לא הצליחו במיוחד, הילדים היו אדישים לסבלה של החיה לחלוטין, ולא הבינו למה אני מתערבת להם במשחק.

תשובה לשאלה

כן מטפלים באווזים מאכילים אותם ובודקים אותם בדיקות רגילות כל שנה וגם מדי כמה זמן בודקים אם אחד האווזים/הברווזים חולה ואם כן נותנים לו טיפול רפואי. ועוד בהקשר לשאלתך: כאשר התחילו לבנות את הבניין המפלצתי והמהמם מבפנים בגן העיר היו המון אווזים כ-40 אווזים אבל כאשר התחילו לבנות את הבניין עבדו בבניין תילאנדים וסינים ורומנים ופשוט הרגו את האווזים ולצערנו הרב אכלו אותם... כיום לאחר שהבניין גמור נשארו בערך כ-15 אווזים שחיים טוב בהקשר להתעללות אי אפשר למנוע את ההתעללות של הילדים הקטנים באווזים פשוט לפעמים כשעומד שם פקח הוא מעיר על כך או לילדים אם הם מבוגרים מספיק להבין או להורים... כאשר אני הולכת לסבא וסבתא שלי שגרים בגן העיר בבניין המפלצתי והענק הזה ואני רואה ילדים שמתעללים בחיות או שאני אומרת להם להפסיק או שאני פשוט אומרת להוריהם וגם האווזים מספיק תוקפניים ודיי מהירים כדי לברוח מילדים קטנים... אם אתם עדיין חושבים שהאווזים שם לא מטופלים אתם יכולים לכתוב מכתב לעירייה ולכתוב כל מה שאתם מרגישים...... להתראות רעות.... אי סי קיו: 157389413

|בבקשה

אשמח תמיד לעזור דרך אגב אני פעילה נגד ניסויים בבעלי חיים וכל מה שקשור לזה ואני מתנדבת בהרבה אגודות ועובדת אצל וטרינר ורוכבת 7 שנים אי סי קיו שלי: 157389413 אני פעילה גם בפורום סוסים תוכלו למצוא אותי שם הרבה פעמים.. ביי רעות

Weird Eyal

New member
סתם שאלה רעות

רכיבה על סוסים לא נראית לך ניצול? אני אישית מתנגד לרכיבה על סוסים

רכיבה על סוסים

לא לפי דעתי רכיבה על סוסים היא לא ניצול... אבל זה תלוי איפה ועם איזה סוס. למשל בחווה שאני רוכבת בה "נצר סירני" הסוסים לא עובדים יותר מ3 פעמים ביום וגם אחרי זה הם מקבלים פינוק ורחיצה כמובן רק אם זה בקיץ.... בחורף פשוט עוברים עליהם עם מטלית לחה... וגם בין כל שיעור לשיעור יש הפסקה של לפחות רבע שעה... וגם אם זה סוס מבוגר אז כמובן שעושים לו רק שיעור אחד ביום... אבל יש חוות שממש מעבידים את הסוסים וזה התאכזרות לשמה....... ביי האי סי קיו שלי: 157389413 רעות

shadowlord

New member
לא ממש יודע...

אני מתנגד לפינות חי... אני חושב שכדאי לתפוס טרמפ על השכנים ולהאבק כנגד פינת החי...

למעלה