שאלה???

• פותח הנושא lide
  • פורסם בתאריך

lide

New member
שאלה???

מה אתם חושבים על ה"אחר" של ברי סחרוף, אני אישית משווה אותו לאלבום האגדי "פצעים ונשיקות"

לא מסכים איתך בכלל...

תזכור את הדברים הבאים- פצעים ונשיקות הוא אלבום הבכורה של מוניקה הוא כלל הרבה רגעים יפים אך יותר מכך הוא הצביע על פונטנציאל ענק- לעומת זאת ´האחר´ הוא פרויקט מוזיקלי עשרים ומשהו במספר (!) של ברי- אמן שלא צריך להוכיח לאפחד את יכולתו- ואין ספק שהאלבום הזה הוא הרבה יותר בשל וממוקד, מופק בצורה טובה יותר ולפי דעתי גם מולחן ומבוצע טוב יותר. אך העיקר הוא איך לעזאזל הבאת להשוואה שני אלבומים שונים כ"כ אחד מהשני?!

N a V e

New member
אני מסכים עם נמרוד,

פצעים ונשיקות הוא בין האלבומים הישראלים היותר טובים שיצאו בשנות ה-90. לי באופן אישי,היתה ציפיה גדולה ממוניקה סקס לאחר האלבום הזה,ציפיה שקצת נמוגה אחרי "יחסים פתוחים"

casperit

New member
רק תגובה לזה כי אני לא מכירה

תדיסק של ברי סחרוף... הרבה אומרים שיחסים פתוחים פחות טוב מפצעים ונשיקות אבל אני דווקא לא חושבת ככה, רוב השירים שם מצוינים (כביש מהיר, איש קש, מילי, מוצ"ש בקניון, הסרט נמשך ומסך זהב קצת פחות טובים, הפוך בשמש שהוא אחד השירים הכי טובים שלהם, גשם חזק כנ"ל, מלכת היופי המעולה ויחסים פתוחים), בקיצור שני הדיסקים מצוינים! יעל

רון65

New member
גם אני מסכים עם נמרוד.

2 הדיסקים מצוינים, אבל ממש ממש שונים.

lide

New member
ואור הידיעה היא הערך המוסר שלנו.

נכון האחר הוא בנוי בצורה שונה, השאלה היותר נשאלת, אם אתם חושבים שיש חיבור בין שניי האלבומים הנ"ל???

Cruvi7

New member
אפילו לא קרוב.

שום קשר. האחר זו יצירת אומנות. אלבום עם עמדה פוליטית, רוקיסטי, אין לי יותר תוארים :). פצעים ונשיקות יותר המוני, יש בו דברים טובים, אבל הם שונים בתכלית.

yuli c

New member
אז ככה...

אני מסכימה איתך "האחר" בכלל לא קרוב ל"פצעים ונשיקות" אני אישית ממש לא מתה על מוניקה סקס לעומת זאת אני מאוד אוהבת לשמוע את ברי סחרוף המוזיקה שלו ממש מעולה יש לי כמעט את כל האלבומים שלו ולדעי "האחר" הוא הדיסק הכי מוצלח אחרי "נגיעות".

lide

New member
אז אני ממליץ!!!

בתור אחד ששומע את ברי סחרוף, ויש לי את כל האלבומים, הייתי ממליץ לכם לשמוע את הפסקול של הסרט הישראלי "made in israel" זה מוסיקה סחרופית אמיתית.

למעלה