שאלה

פשוט1984

New member
שאלה

הייתי שבוע שעבר ברביעי חמישי שישי במילואים וחזרתי כל היום הביתה.
הצו למילואים האלו היה צו בדואר רשום כך שלא היה שם שוברי נסיעה.
אז נסעתי חלקית בכספי האישי וחלק בטרמפים עם אנשים מהגדוד.
התקשרתי היום לקצינת קישור כדי לומר לה שאני רוצה החזרים על הנסיעות...והיא התחילה לחרטט אותי על איזה חוק חדש שיצא ב 2013
ושהיא צריכה לברר איך אני מקבל חזרה את הכסף כי יש איזה בעיה....

אציין שיש ברשותי את הקבלות של האוטובוסים.

האם מישהו מפה יכול להסביר לי על איזה חוק היא דיברה?
לא הבנתי אותה כל כך והיא אמרה שתחזור אליי,אני בטוח שהיא לא תחזור אלי....

guya72

New member
החזר

ה"חוק" שהיא מדברת עליו הוא כנראה אפשרות לקבלת החזר חלקי עבור נסיעות ברכב פרטי.
אם נסעת בתחבורה ציבוריצ (אוטובוס / רכבת) - אתה צריך לקבל החזר מלא תמורת כרטיסי נסיעה.
לפני שאתה שולח אותם אליה - תוודא שהיא "תקבל" אותם ותטפל בעניין.
אם היא מסבנת אותך יותר מדי - תפנה לגורמים ממונים / קבילה / פניות ציבור.

אם אתה שולח אליה את הכרטיסים - מומלץ לשמור אצלך צילום עד שתקבל את הכסף (הוכחה למקרה "שיעלמו").
לפני שליחת הכרטיסים - על כל אחד ואחד - תרשום שם מלא + מ.א.

יכול להיות שהוא בחר בהחזרי הוצאות

נסיעה ברכב, ולכן היא אמרה לו שהוא לא יכול לקבל.
אם לא, אז כמובן שאפשר להגיש את הקבלות ולקבל החזר. אם היא מנסה להתחמק כדאי לפנות גבוה ממנה ולהתלונן.

פשוט1984

New member
תסכול

מעצבן....
את מי כובלים?
בקושי עונים לי במשרד קישור
ואם עונים זאת תמיד הקצינת הקישור

למה לקבול?

התקשרו אליך בחודשיים האחרונים ושאלו אותך האם אתה מעוניין בהחזר הוצאות נסיעה לרכב פרטי או בקבלת שוברי נסיעה לתחבורה ציבורית?
אם כן, ובחרת באפשרות להחזר דלק - אי אפשר להזין לך החזר כסף על הקבלות שתגיש - מבחינת הצבא היית אמור להגיע ברכב ולא באוטובוסים, ואם בחרת באוטובוס או שהייתה תקלה באוטו - בעיה שלך. מה גם שלפי חישוב שלי, ההחזר של הדלק מכסה בערך את מחיר הנסיעות באוטובוסים לכמה מקומות שחישבתי.

אם לא התקשרו אליך או לא תפסו אותך - בטח הזינו לך קבלת שוברי נסיעה ובמקרה הזה כן צריכים לקבל את הקבלות ולהזין לך החזר - מה הקצינה אומרת על זה?

אתה יכול לפנות לקפ"צ (קצין פניות הציבור, רק לבירור דברים ולעזור לבירוקרטיה להתקדם) או לנקח"ל (דרכם אתה קובל) - את המספרים של שניהם תמצא בקצין העיר או באינטרנט.

פשוט1984

New member
לא

אני לא יודע על מה את מדברת לא התקשרו אליי ולא נעליים.
מחר אדבר שוב עם הקצינה...כמובן שהיא לא חזרה אליי היום...אמרה שתחזור...

למה אני צריך להתחשב בצבא,אני עושה הרבה מילואים בשנה ויוצא לי לשלם הרבה מהכסף שלי וכשאני דורש החזר אני מצפה לקבל!

למעלה