שאלה

סנדקית

New member
שאלה

המפגשים האלה, של הפורום. לא יודעת, קצת מביך אותי, כנראה בגלל שממש לא מרגישה שייכת אליכם, פרט לעובדה שגם אני סינגלית וקצת קוראת וקצת כותבת כאן. מה אתם עושים שם? איך זה מרגיש? תקשרתם לפני כן, לדוגמא בטלפון או שישר הגעתם לשם וזיהתם אחד את השני לפי הכינוי שבחרתם פה? אולי זו נשמעת שאלה מוזרה אבל כאאוט סיידרית, כרגע לפחות, זה באמת מסקרן אותי, המעבר הזה מהוירטואלי ל"אמיתי". אשמח לשמוע.

principeza

New member
תשובה

מה עושים?? חלקנו משוחח במסנג´ר או באייסי לפני וחלקנו בטלפון אבל מסתדרים וזה אחלה ממליצה בחום ברוכה הבאה

זִיגזַג

New member
המממ...

אני אישית לא הייתי באף מפגש מכאן אומנם! אבל גלשתי שנתיים באחד הצ´טים קבוע והייתי בהמון אנשים של חבר´ה מהאינטרנט.. זה ממש נחמד! תמיד כיף להכיר אנשים חדשים.. אל תחשבי על "מה יהיה".. פשוט תבואי ותזרמי עם מה שהולך שם זה הכל! מקווה שבמפגש הבא שנינו נחנוך מפגש ראשון עם הסינגלים!

ליאן.

New member
מפגש פורום זה מעיין בליינדייט המוני

מה, נבהלת ?
אל תדאגי.. זה לא באמת כזה נורא.. בדרך כלל דואגים שיהיה גם אלכוהול בסביבה, כך שהכל מסודר..
וברצינות ? אני חושבת שזה כמו ללכת פעם ראשונה לכיתה א´. יש קצת התרגשות כשאת פוגשת כיתה שלמה שאת לא מכירה, אבל נחמד להכיר אנשים חדשים ונוצרות חברויות וטיולי כיתה.
היתרון של הפורום הוא שאת יכולה לקרוא קצת מראש על כל אחד, לנסות להבין את הייחוד שלו עפ"י הקריאה ולקבל רושם כלשהו על כל משתתף.. במפגש נוצרת אינטרציה כלשהי (אחרי 5 דקות של הלם קרב
) ואז תמיד מעניין להתאים את הדמות הוירטואלית לפנים ולאישיות הממשית, ולגלות שלרוב זה לא לגמרי זהה.. הכי טוב זה לא לחשוב יותר מדי על "מה יהיה".. כפי שאמר זִיגזַג, אלא פשוט לקפוץ למים הקרים..
אלו בסה"כ מפגשים של קצת צחוקים, חיוכים, שיחות מעמיקות פחות או יותר, לפעמים קצת אוכל, אלכוהול ומוזיקה ואנשים חדשים. בקיצור, חוויה. מה שטוב זה שלא מחלקים ציונים או תעודה וגם אין חובת השתתפות..
ואחר כך אם תרצי, תוכלי לקרוא לנו, החברים מהיסודי..

למעלה