שאלה...

MTKOL

New member
שאלה...

אני בקורס תיכון של קידום... קיבלתי מהם את החוברות שלהם והספרים....עכשיו יש לי שאלה-האם כל שנה יוצא ספר במהדורה חדשה? כלומר אם הם נגיד הוציאו ספר "פסיכומטרי 2003", אז עשוי מאוד ליהיות ששנה הבאה הם יוציאו אחד אחר במהדורת 2004? האם זה כך באופן קבוע? ואם כן - אז מה הם משנים שם? מה ההבדל? בתודה רבה מראש

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

כל שנה יוצאת מהדורה חדשה. השינויים הם בד"כ מזעריים: כמה מילים נוספות למילון וכמה שאלות נוספות. בד"כ אם תיקח שני ספרים של שתי שנים עוקבות תמצא ממש מעט הבדלים ורוב הסיכויים שתמצא שאלות זהות בעמודים זהים. העניין שונה כאשר המרכז הארצי לבחינות ולהערכה מוסיף חומר חדש לחלוטין כפי שקרה לא מזמן...

הם הוסיפו רק את זה ?..

שמעתי שהם הוסיפו גם משהו בסדרות ובהסתברות. זה נכון? בכל מקרה, יש לי ספר עדכני ל-98 ושמתי לב שהרבה מאוד שאלות בהשוואה לגרסאות החדשות של הספרים מאוד דומות. השאלה אם בכל מקרה כדאי לי ללכת ולקנות ספר של 2003 או שחבל על הכסף ועדיף רק להשלים את הנושא החסר (אנליטית)?

traker

New member
וואלה אז ככה...

אתה צודק , הם הוסיפו גם הסתברות ובבחינה שאני עשיתי בתאריך 14.2.01 היה שאלות גם מהסתברות (שאלה אחד) וגם מאנליטית . אז ככה ששווה מאוד ללמוד את הנושאים האלה , מה גם הם נורא קלים . בנוגע לספרים , אני אומר לך , שלא שווה לקנות את הספר של 2003!!!! פשוט לא שווה כי הספרים כולם בם כמעט אותו דבר חוץ ממספר שינויים קטנים קטנים.. יש לי גם את ספר של 98 וגם את 2002 ... אין הרבה הבדל , השאלות בשיעורי בית ובתרגול הם אותו דבר. בקיצור אחי תלמד מהספרים של קידום שנורא טובים לדעתי , ותשלים את החסר ממקומות אחרים.. בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה