שאלה...

שאלה...

מה אתם חושבים על העניין של להתחיל ללמוד קולנוע כבר בתיכון? זה רעיון טוב או שכדאי לחכות עד האוניברסיטה או משהו כזה...

Crazy_Bitch

New member
תראי...

אני לומדת קולנוע כבר בתיכון, ולמרות שאני לא מכירה את הלימודים היותר גבוהים- זה נראה לי דבר טוב, מכמה סיבות. לשם התחלה, זה פותח ענף חדש, ואני לא חייבת ללמוד רק כימיה ומתמטיקה! כן כן, זה מעניין ואני נהנת בבית ספר, אז למה לא? דבר שני, אני לא חושבת שאדם לומד להעריך קולנוע וליצור קולנוע עם הגיל. זה דבר שבא מבפנים (קל להגיד שאני קטנה, נראה מה אני טגיד עוד כמה שנים). העניין היחיד הוא שלתיכוניסטים יש פחות זמן להשקיע בסרטים שלהם- אבל זו נקודת פתיחה ממש טובה לדעתי.

התשובה היא חד משמעית: כן!

אבל רק אם זה מעניין אותך *באמת*, ורק אם את חיה, נושמת, אוכלת ושותה סרטים. אני חושבת שרוב התיכונים בארץ שמלמדים קולנוע נותנים מושג די ברור על קולנוע, ואז את יכולה להחליט בעצמך אם את רוצה להמשיך ללמוד באוניברסיטה. אני למדתי במגמת קולנוע ואני בהחלט רוצה להמשיך ללמוד קולנוע באוניברסיטה.

גם לדעתי כן,

עם כל מה שזה דורש ממך, אם את באמת רוצה, כי אל"ף, את לא יכולה לדעת מה יקרה לך אחרי סוף התיכון, הצבא, הטיול וכל מה שתעברי עד אז, וחבל לוותר על החוויה הזו, ובלי שום קשר, הלימודים בתיכון יתנו לך ידע, ניסיון וגם קשרים שיעזרו לך אחר כך כשתרצי להתקבל, ועם קצת מזל גם עבודה אמיתית עוד לפני האוניברסיטה.

ל

היי אני ממליץ על לימוד בתיכון , במגמת קולנוע וטלויזיה, גם מהכרות מהלימודים הגבוהים, בחלק מהתיכונים תילמדי דברים ברמה אוניברסיטאית, אחותי במקצוע במאית טלויזיה, והחומר שאני לומד היא למדה כמעט באותה הרמה, שלא לדבר על זה שזה ממש כיף

למעלה