שאלה

daeve1

New member
שאלה

מה דעתכם על עבודה במוקדי שירות באופן כללי? כמה אפשר להחזיק שם ואיפה הכי כדאי? ביטוחים? טיסות? אתרי אינטרנט? עיתונים? משהו אחר?

האם הייתם אומרים שזו עבודה עדיפה על עבודות פיזיות או נגיד מכירה פרונטלית בחנויות ודוכנים?

אין פה "עדיף"

מדובר בסוג עבודה שונה, וכל אחד בוחר בעבודה שמתאימה לו ולא רק ממבחינת פרונטלי או טלפוני - יש לא מעט פרמטרים אותם אדם שוקל כשהוא מחפש עבודה.

מה אתה מגדיר כעבודה פיזית?

daeve1

New member
עבודה פיזית היא כזו שעובדים עם הידיים.

מכירות פרונטליות, ניקיונות, סידורים. עבודות במחסנים, נהגים.

האם מבחינת שכר באמת יש הרבה שמקבלים עשרת אלפים ומעלה לחודש?

במכירה פרונטלית אין ממש קטע פיזי

אלא אם העבודה כוללת גם סידור סחורה, וגם זה לרוב בקטנה, יחסית. על אותו עיקרון אפשר לומר שמלצרות היא עבודה פיזית כי היא כוללת סחיבה של מגשים.

שכר של 10,000 לחודש לא תמצא בדרך כלל בעבודות כאלו, אולי בעבודות שכוללות שעות מרובות ומאמץ רב, או בעבודות במשרות ניהוליות. בתחום שירות הלקוחות לרוב מדובר על סכומים נמוכים יותר. 10,000 ש"ח לחודש נחשב לשכר מעל לממוצע במדינת ישראל.

daeve1

New member
אני מודע לזה

תיארתי לעצמי שכל ההצהרות האלה של החברות ביטוח ודומיהן שאומרות שעם העמלות אצלהם אפשר להגיע לעשרת אלפים בחודש, אבל מה עם 7000 או 8000 ואפילו 6000? נשמע כמו סכום אפשרי במוקדים האלה?

לפני שאתה יוצר ציפיות שכר גבוהות

הייתי ממליצה לך לבחור כיוון, כי נכון לעתה נראה שאתה "מתפזר" ליותר מדי כיוונים שלא קשורים זה לזה.

העמלות עליהן מדברים אותן חברות הן עמלות של מכירות, אני מניחה שמי שממש טוב במכירות ובמידה ומדובר בשירות שבאמת טוב ונדרש, יכול להגיע לסכומים כאלו, אבל לפי מה שתיארת עבודת מכירות פחות תתאים לך, מה גם שלבנות על העמלות בתור בסיס לשכר כל כך גבוה זה לא מומלץ.

אני ממליצה לך כאמור לחשוב על עבודה שתתאים לך ושתוכל להתמיד בה, לפני שאתה פונה לכיוון החמדני של שכר גבוה מהממוצע - ממוצע השכר בארץ הוא בסביבות 8,000 ש"ח לחודש, השכר החציוני נמוך יותר - אנשים חסרי ניסיון לרוב לא משתכרים בשלב ראשוני שכר שגבוה מהממוצע בהרבה.

כשעבדתי במוקד שירות

אכן הייתי מגיעה למשכורת של 6000-7000 נטו אבל זה בגלל שאני לא משלמת מס עד משכורת של 10,000
סה"כ ברוב החברות התגמולים יפים הכל תלוי כמה אתה מוכר ואם אתה עומד ביעדים

קראתי את ההודעות שלך בפורום

ואני חושבת שכדאי שתפנה לייעוץ תעסוקתי או להכוונה מקצועית. ממה שכתבת הרושם שמתקבל הוא שאתה לא סגור על הכיוון שמתאים לך ושהשיקולים שלך לא כל כך נכונים וגם שאתה לא מודע לכל האפשרויות.

למעלה