שאלה...

אילנה3

New member
שאלה...

היי לכולם! בקרוב אני עומדת לעבור הקרנות .רציתי לשאול את מי שעבר את זה מה הן תופעות הלוואי?שמעתי שזה הרבה יותר קל מכימוטרפיה....

מלמלה

New member
הקרנות

יש הבדל במיקום בגוף אין עברתי לאיזור בית השחי והשד תופעות: עייפות נוראים, לי לא היו בעיות עור אבל יש כאלה הסובלים מכוויות כמו משמש כדאי לקנות משחה בשם ביאפין ולשים כבר ביום הראשון של הטיפול והכי הכי זה המטרד של לבוא כל יום לרמב"ם, לחפש חניה הרבה הצלחה ......

rubber duck

New member
הקרנות

תופעות הלוואי של ההקרנות לטווח קצר אכן קלות יותר מתופעות הלוואי של הכימוטרפיה אבל וזה אבל גדול ההקרנוץ יוצרות נזק בלתי הפיך לאיזור המוקרן ואם הנזק כן הפיך הרי שהשיקום מאד ארוך תופעות הלוואי שהזכירה מלמלה הינן דיי מדויקות בנוסף אם איזורי הכיבה או המעייך זוכים להקרנות הרי שיש השפעה על פעילותם הבעיה הגדולה בהקרנות היא הנזק שהאיזור סובל טווח ארוך אבל בכל מקרה זה לא נורא ואפשר לחיות עם זה בלי בעיות מיוחדות שרון

הקרנות

טיפול מקומי יחסית לכימו. אבל ההשפעה שלו הרבה יותר הרסנית וההשפעות הן לטווח יותר ארוך ולפעמים גם בלתי הפיכות. השאלה היא לאיזה אזור תקבלי את ההקרנות וכמה יהיו כאלו. חלק מתופעות הלוואי אפשר להפחית, חלק אפשר למנוע. את יכולה להשיג מידע דרך האגודה למלחמה בסרטן גם הטיפולים וגם על התופעות וגם מה אפשר לעשות כדי להקל על תופעות הלוואי. את יכולה בטלמידע שלהם ב 03-5717888 וגם לשאול אותנו פה ונשמח לעזור כל אחד מהנסיון שלו שזה לפעמים יותר מועיל מכל מידע שכל רופא ייתן לך. תרגישי טוב

אילנה חמודה, אם תרצי לשאול ../images/Emo66.gif

עוד שאלות בנוסף לאי מייל שלי ולתשובות הנהדרות שקבלת כאן בפורום, את מוזמנת חמודה.אל תהססי. ספרי לנו בפורום איך את מרגישה בימים אלה? ביי מאמי ושבוע טוב שיהיה לך איילת האביב

למעלה