שאלה

נענע111

New member
שאלה

לפני שבוע הכרתי מישהו, בחתונה של חברה טובה. בסוף הערב החלפנו פייסבוק ונייד. עכשיו הוא הציע לצאת לדייט.
ככל הנראה הסופ"ש הזה.
השאלה היא, למרות שהוא ראה אותי במציאות, בחתונה כל הערב.. האם לדעתכם כדאי לשתף אותו בתהליך שאני עוברת, בכך שאני לקראת ניתוח שרוול? אם כן, מתי? מיד או בהמשך?..
אשמח לעצתכם.

נענע111

New member
מישהו בבקשה אשמח לתגובות

אשמח לתגובות שלכם והצעות בנושא.

תודה ויום טוב

melodynoa

New member
אני חושבת שזה שייך לפורום אחר, כמו זוגיות.

אני סובלת מהבעיה כרונית שלא קשורה לזה (נפשית) וגם הנושא הזה עולה הרבה בין חברי הקהילה. השאלה "מתי לספר" נוגעת להתמודדויות יומיומיות חריגות במכוון תחומים. הפורום הזה הוא רפואי למהדרין, לפני הבנתי, ולכן השאלה אינה שייכת לפה.
ולעניינך, זה אינדיבידואלי, אם לך אין בעיה לספר, איני חושבת שיש בזה משהו מרתיע זה לא כתם ולא "תיק" שאת מפילה עליו. כשתרגישי שזה מתאים לך - ספרי.

melodynoa

New member
ועוד משהו

אם אני מבינה נכון, את חוששת שהוא אוהב רק שמנות?
אם הוא יאהב אותך ככה, הוא יאהב אותך גם רזה, בריאה, אנרגטית ושמחה.

לפי דעתי זה לא רלוונטי לקשר. זה לא שאת סגורה על זה שאת לא רוצה ילדים, או שאת הולכת לעשות ניתוח לשינוי מין. זה קצת כמו שתשאלי: מתי אני צריכה לספר לו שאני מתכוונת לעשות השתלת שיניים?
בקיצור, זה לא ממש חשוב. מתי שיבוא לך - תספרי, ואם לא יבוא, לך - אל תספרי. אולי כשהנושא יעלה. בכל אופן, אל לך לחשוש מלספר מפחד לאבד אותו או משהו כזה, כי בכל מקרה תעשי את הניתוח בשביל עצמך. אם לא לא יקבל אותך בגלל זה... יצא הפסדך בשכרך.

בהצלחה.

נענע111

New member
ל- melodynoa

א. אני דווקא חושבת שזה כן קשור לפורום הזה כי כאן נמצאים אנשים שעברו / עוברים את תהליך הניתוח הספציפי הזה. ומן הסתם גם בקשרים עם בני זוג ולכן רציתי לקבל דעות. בפורום זוגיות זה כל מיני אנשים לא דווקא כאלה שעברו ניתוח ולכן לא יבינו לגמרי לדעתי.

ב. אני לא יודעת מאיפה הסקת את מה שרשמת אבל בכל מקרה, אני לא חושבת שהוא אוהב שמנות. אני עושה את הניתוח בשבילי בכל מקרה.

תודה על התגובה ולילה טוב

אופירA

New member
מנהל
פה אין אנשים שעברו את הניתוח, רק אני...

מנותחים שמתחלקים זה עם זה בניסיונם ומהווים קבוצת תמיכה נמצאים בשני פורומים אחרים -
פורום קיצורי קיבה
ופורום קיצור קיבה- משורוולים

למעלה