שאלה....

sebastian85

New member
שאלה....

האם ניתן לשפר את השליטה העצמית שלי עם השיטות האלה שליטה עצמית על המחשבות - כלומר להפסיק לחשוב על פחד מסויים או על משהו מסויים או בכלל על דברים שלילים או להפסיק לבקר את עצמי שלילית כלומר לשלוט על מה לחשוב ומה לא... אם אחת השיטות יכולה לעשות זאת אני ישמח לשמוע פרטים!!

בוודאי שאפשר

אבל קודם כל עליך להבין שאופן החשיבה שלך.. כלומר עד כמה אתה מבקר את עצמך, וכמה פעמים אתה עושה את זה ביום, או חשיבה על דברים באופן מסויים או פחדים.. כל אלו הינם הרגלים אשר אדם מפתח במשך החיים, מסיבה זו או אחרת. ע"י שימוש בטכניקות השונות של הנל"פ ו/או של דמיון מודרך , אתה בהחלט יכול לשנות הרגלים אלו ואחרים. שבוע טוב מיק.

שאלה לסבסטיאן

מה צריך לקרות מבחינתך כדי שתפסיק לבקר את עצמך באופן שלילי? אני חושבת שללמוד לשלוט על מחשבות זה לא פתרון מעשי ובמידה מסויימת זה מהווה חלק בלתי נפרד ממי שאנחנו. המטרה היא כן לחשוב אבל ללמוד לנתב את המחשבות לאפיקים חיוביים במקום להעלים אותן... מה אתה חושב? מה היית מעדיף לעשות כדי לפתור את מה שמציק לך? הגר

sebastian85

New member
תשובתי

אני רוצה לשלוט בביקרות שלי כלומר אני רוצה להיות במצבי הטבעי במצב שבוא אין ביקרות ורק שאני באמת ירצה אז אני יבקר את עצמי כלומר לא להגזים ולבקר את עצמי מבלי שאני מרגיש ומחליט לעשות כך

תודה על התשובה ../images/Emo13.gif

אז עכשיו אני מחזירה אותך לשאלה שהעליתי בתחילת התשובה הקודמת שלי אליך: מה צריך לקרות מבחינתך כדי שתפסיק לבקר את עצמך או מה צריך לקרות מבחינתך כדי שתצליח לשלוט בביקורת שלך כלפי עצמך? מה היית עונה לשאלות האלו? הגר

sebastian85

New member
בעקרון זו שאלה קשה ... אני ינסה

אולי ברגע שאני ירגיש ממש טוב עם עצמי מכל הבחינות הביקורת תתחיל להעלם עד אז אני מנסה להגיד לעצמי שמה שיש יש וצריך להסתפק בהכל בינתיים אבל הביקורת דיי טבועה עמוק ככה שזה לא מספיק להבין שהיא לא עוזרת ורק מפריעה ... ושצריך לשלוט בה - כי זה לא ממש קורה

אז הנה שאלת המשך...

מה צריך לקרות כדי שתרגיש טוב עם עצמך? מה אתה צריך לעשות כדי שתרגיש טוב עם עצמך? האם זה תלוי בך? התשובה לשאלה הראשונה לא צריכה להיות "כשאני אפסיק לבקר את עצמי" כי אז תיכנס למעגל שלא תצליח לצאת ממנו... תנסה להקדיש קצת מחשבה לשאלות האלו ולתת לעצמך תשובות אמיתיות... ואם אתה רוצה, תכתוב בפורום למה הגעת כדי שאפשר יהיה להמשיך הלאה... המון בהצלחה וסופשבוע מרנין שיהיה! הגר

למעלה