שאלה מישהו יודע מתי ישודרו סרטים של התאמות??? גם את האלה ששידרו כי לא יכולתי לראות גם אותם...
C coolnon New member 28/9/02 #1 שאלה מישהו יודע מתי ישודרו סרטים של התאמות??? גם את האלה ששידרו כי לא יכולתי לראות גם אותם...
C cartasf New member 28/9/02 #3 שאלה אחרונה.... הורידו את כל-כך מעט זמן(so little time)??? ואם לא אז תגידו לי בבקשה מתי משדרים את הסידרה תודה...
שאלה אחרונה.... הורידו את כל-כך מעט זמן(so little time)??? ואם לא אז תגידו לי בבקשה מתי משדרים את הסידרה תודה...
A Alexis14 New member 28/9/02 #4 שתי תשובות אני ממש לא יודעת אם ומתי ישדרו שוב את הסרטים של הבנות בערוץ הילדים, אבל את/ה יותר ממוזמנ/ת לכתוב להם (אני משערת שאפשר דרך האתר שלהם) ולשאול. לאשלי וגם למרי קייט יש משקפי קריאה.
שתי תשובות אני ממש לא יודעת אם ומתי ישדרו שוב את הסרטים של הבנות בערוץ הילדים, אבל את/ה יותר ממוזמנ/ת לכתוב להם (אני משערת שאפשר דרך האתר שלהם) ולשאול. לאשלי וגם למרי קייט יש משקפי קריאה.
G gntk New member 29/9/02 #5 אהמ...... למרי-קייט יש משקפי ראייה לאשלי אין והסדרה "כל כך מעט זמן" משודרת בערוץ "פוקס קידס" בשבת ב-11:50 ושידור חוזר ב-18:55
אהמ...... למרי-קייט יש משקפי ראייה לאשלי אין והסדרה "כל כך מעט זמן" משודרת בערוץ "פוקס קידס" בשבת ב-11:50 ושידור חוזר ב-18:55
D doosie New member 29/9/02 #6 לאשלי גם יש ! אם ראית את התמונות מהטיול סקי שלה היית יודע שגם לה יש משקפי ראייה.